S254. Het is alles omvattend, oneindig liefdevol

Onbekend

Door mijn werk bij een zorgverzekeraar kwam ik met mijn twin in contact, het was liefde op het eerste gezicht, geen seconde is hij meer uit mijn leven te krijgen.
Een liefde zo sterk als een huis, heb jaren ontkent dat ik zoveel voor iemand kon voelen, als ik hem tegenkwam dan bloosde ik van oor tot oor. zo intens mijn gevoelens
dan liep ik even naar buiten want het kon toch niet, had al jaren een leuke vrije relatie dacht ik en toch knaagde er iets.
Doordat hij geregeld bij ons op kantoor kwam voor vragen over verzekeringen sprak ik hem zo af en toe even. ik probeerde rustig te blijven maar hij was volgens mij soms nog onzekerder dan ik.
Het was zo’n drie jaar geleden dat hij bij het afscheid mij aankeek of is het inkeek, ik voelde zijn liefde voor mij tot in mijn ziel, de hele dag liep ik te stralen, mensen keken me nadien allemaal aan en een vriend heeft me ter kalmering een wijntje ingeschonken zodat ik rustig werd. ik kon niet meer werken, niet meer eten en eigenlijk had ik dat wijntje ook niet moeten drinken.
Zielsliefde is voor mij als zwemmen in een zee, je mee laten drijven, je laten optillen, overgave, het is alles omvattend, oneindig liefdevol
Tussen twin en mij komt er wel iets meer duidelijkheid, doordat ik mijn relatie met mijn vriend heb beëindigd en mijn weg blijf volgen die nu niet meer één van ontkennen is maar van aanvaarden dat het er is. Ik heb mijn twijfels overboord gegooid, want ik kreeg letterlijk last van van alles, kwam niet meer vooruit zeg maar, werkte gelukkig bij de goeie werkgever.
ik merkte en wist dat hij mijn tweelingziel was door enorme verwarring in mijn hart en een medewerker die mij aansprak over haar twin..IK WIST..geen twijfel meer..DAT WAS HET, en dat is het.
ben ook paar keer keihard met de neus op de feiten gedrukt, ik mocht het niet meer ontkennen , kreeg schade aan de auto door een andere medewerker, die ook altijd vergat dat ik een stem had op vergaderingen, een teken! dat zei me weer genoeg. Ik moest duidelijker worden, mijn hart volgen en de liefde , al die tekens ze overspoelden me net zoals mijn twin.
In het begin zijn we heel close met elkaar geweest en dat moment was zo warm, zo diep verbonden dat vergeet je niet en hoop dat ik daar weer terecht kom, zo overweldigend lief en zo één, we zeiden niets , toen niet, nu niet, we begrijpen elkaar ,tussen ons is er geen boosheid, geen onenigheid. alleen maar liefde en liefde zorgt voor wonderen.
mijn tip; geen getwijfel meer maar blijf trouw aan DE liefde voor jezelf en je twin!