S248. Alles klopte. W. en ik waren 1

Tiny

Ik was nog getrouwd toen ik W. tegenkwam op een spelletjes site met chat. We begonnen wat te chatten en het was net of ik steeds een spiegel kreeg voorgehouden. Na een paar maanden was er een ontmoeting… hij woonde in het uiterste zuiden en ik in het hoge noorden. Ik was inmiddels bij mijn man weg. Ik ging met de trein en stond strak van de spanning. Hoe haalde ik me dit in mijn hoofd iemand gewoon van het web. Nog maar net was de trein vertrokken en er kwam een rust over me heel lekker en zo relaxed.
Eindpunt bereikt en ik stapte uit de trein nog steeds een heerlijk rustig gevoel, helemaal geen spanning. Ik liep die kant op wat hij had gezegd en had geen idee wat voor auto hij had. Ineens komt er een auto aanrijden en ik wist dat het W. was. Ik liep erheen en hij stapte uit en we keken elkaar aan en het was zoooo vertrouwd en de knuffel zo intens. Net of we elkaar al jaren kenden. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was stapte ik in en reden we naar zijn huis. Eenmaal daar was het alsof ik daar gewoon hoorde of ik er al jaren over de vloer kwam, en zo voelde W. dat ook. Alles was zo relaxed en we voelden elkaar zo goed aan, hoefden niet eens iets te zeggen naar elkaar kijken was genoeg.

Onze relatie begon als goede vrienden, de eerste 3 dagen was een soort vakantie, heerlijk, relaxed en veel leuke dingen gedaan. Veel gepraat en genoten. Het gevoel dat wij voor elkaar hadden was zo intens en vertrouwd dat het soms beangstigend was, we snapten beide niet hoe het kon. We hebben een heftige liefdesrelatie gehad in die periode, alles klopte. W. en ik waren 1.

Als de een niet lekker in zijn vel zat voelde de ander dat en kreeg de ander ook dat gevoel. Als er een negatief was trok die de ander mee, onbewust dat wel. Andersom ook we zweepten elkaar ook op. al met al heftig.

We waren niet uit op een liefdesrelatie. Wij waren gewoon nieuwsgierig naar elkaar en zouden voor vrienden gaan. Dat leek ons leuk.
Ineens zette W. een punt achter onze relatie via een smsje. Ik heb hem gemaild en gesmst maar hij beantwoord niets meer en heeft mij zelfs geblokkeerd. Dit is voor mij zeker niet bevredigend geweest maar moest mij er bij neerleggen… kon ook niets anders.
Ik heb een fijn gevoel, intens en een vredig gevoel aan over gehouden ondanks de rare manier van dumpen. zo voelde het

Het meest bijzondere was dat als we aan het chatten waren, we tegelijk dezelfde dingen aan elkaar vroegen of op hetzelfde moment een smsje stuurden naar elkaar.

Ons sexleven voelde zo vertrouwd en ik voelde me helemaal compleet, geen schaamte, zo veel intenser dan ik heb ooit heb gehad

Het zielsliefdegevoel is voor mij intens en moeilijk en als het voorbij is pijnlijk maar er komt een soort rust over je heen na verloop van tijd.

Na bijna een jaar vanaf het moment van chat naar relatie heeft W. ineens een punt erachter gezet .. als reden gaf hij dat hij ontzettend in de knoop zit met zijn gevoelens voor mij.. het was zo mooi zei hij maar ook zo beangstigend. hij kon er niet mee omgaan. Ik vond het eerst heel erg jammer dat het voorbij was, veel verdriet en pijn maar nu is er een rust, een vredig gevoel bij mij.

Ik ben niet opzoek naar nog zo`n liefde volgens mij moet je elkaar gewoon tegenkomen en er niet op wachten want dan mis je een stuk van je leven.
Het is heftig genoeg.

vraag14_Meer_vertellen: Ik weet niet of dit mijn zielsliefde of 2lingziel was maar het is een heel ander gevoel dan ik ooit bij iemand heb gevoeld.