S247. “You and me are the same”

Onbekend

…Ook ik heb mijn zielenliefde gevonden, eerst zonder dat ik het in de gaten had, maar dat duurde niet lang, ik voelde me ineens thuis bij hem, alles was zo intens, dit gevoel heb ik nog nooit eerder in mijn leven gehad, wel verliefd geweest, maar deze gevoelens zijn zo sterk, zo heftig, het is u een half jaar geleden sinds ik hem gezien heb, maar dag en nacht denk ik aan hem, onwerkelijk gewoon, ik ontmoete hem toen ik op vakantie was in Griekenland, hopelijk ontmoet ik hem dit jaar weer..ik zie het wel, laat het over me heen komen, sinds deze ontmoeting ben ik ontzettend veranderd, ik vindt het niet meer erg om alleen te zijn, wat voorheen wel zo was, ik voel me gewoon erg met hem verbonden, ik lees nu veel over de ziel, wat ik voorheen nooit deed, alles in mij is veranderd….ja alleen door deze ontmoeting. Volgens mij wist hij het meteen toen hij me zag omdat hij zei..you and me are the same. Wonderlijk gewoon. Dit moest ik even kwijt.