S243. Mijn liefde voor hem was er al toen ik 15 was

Onbekend

We zijn beiden nog heel jong, ik word dit jaar 19 en hij 22. Maar mijn liefde voor hem was er al toen ik 15 was.
Ik was al altijd het meisje die nooit een vriendje had, het interesseerde mij ook niet, toch voelde ik wel de drang naar een jongen waarmee ik mijn leven kan delen. Iemand die ik kan liefhebben. De persoon waar ik het over heb is iemand uit het artiestenwereld, hij is beroemd en heeft vele jonge fans. Ik was daar één van, maar het voelde als meer.
Ik zag hem voor het eerst op internet, toen ik 13 was, het interesseerde mij op dat moment, maar later niet meer. Maar 2 jaar later zag ik hem terug op de televisie in één van zijn videoclips. Hetgeen wat ik toen voelde is onbeschrijfelijk. Ik werd zowat naar het scherm gezogen en verschillende emoties kwamen in mij op. Herkenning, een goed gevoel, een hoger hartslag en zweten (typisch liefde), en ik kon al zoveel uitmaken over hoe die persoon in elkaar zit. Net of het geen vreemde voor me is. Maar ik had ook verdriet, hij was onbereikbaar. En wie gelooft er nu een 15jarig meisje die beweert te zeggen verliefd te zijn op een beroemde idool? Ik kon het zelfs moeilijk geloven, het was te onwaarschijnlijk. Er waren er vast nog meer van mijn leeftijd.

Maar ik kreeg hem niet meer uit mijn hoofd. Mijn interesse in hem werd groter, ik ging zijn muziek appreciëren en werd fan, om toch maar dichter te komen.
Toch probeerde ik mezelf wijs te maken dat het maar een liefde was van een fan voor haar idool. Dat een relatie met deze persoon ook niet mogelijk was (beroemd + uit een ander land). Maar mijn hart zei iets anders, er was een hoop, iets die me zei dat we wel voor elkaar bestemd zijn.

Zijn verhaal is dat hij dat jaar veel succes begon te krijgen in het buitenland, waaronder waar ik woon, maar wel eenzaam werd.
Hij miste ook een persoon in zijn leven, die speciale iemand die hem verstaat en liefheeft.
Maar hij kon niet op zoek er naar. Hij hoopte alleen maar om die persoon eindelijk te ontmoeten. Hij geloofde er wel in dat dat ooit zou gebeuren. Hij wist dat er iemand op hem zat te wachten, maar nog niet wanneer en wie.

Het jaar voor dat we met elkaar in contact kwamen was voor ons beiden een zeer moeilijke periode. Hij begon zijn werk niet meer leuk te vinden, werd ook vaker ziek. Ik had het zeer moeilijk gehad met een andere jongen en heb ook voor een ernstige reden in het ziekenhuis gelegen. En ik merkte ook nog eens op dat ik vaak in dezelfde ‘geweten’ periodes als hem ziek werd. De week dat hij een operatie moest doen aan zijn stembanden had ik ook last van een verkoudheid waardoor mijn stem wegviel (het was eind maart).

Maar we hadden elkaar nog steeds niet ontmoet, ik zag hem alleen van ver op zijn shows.
De jongen waar ik net over vertelde had contact met Hem (jongen waarvan ik hou). beloofde me dat ik Hem mocht ontmoeten, en ook tegen Hem had de jongen al over mij verteld en een foto getoond. Dat was de eerste keer dat hij me zag en wist meteen dat ik die speciale iemand was.
Maar de ontmoeting ging niet door dankzij de jongen, toen ben ik in het ziekenhuis beland wegens de emoties die op mijn lichaam werkten. Maar hij was me niet vergeten en vroeg de jongen waarom ik er niet was. De jongen vertelde toen een leugen dat hij eigenlijk nooit geloofd heeft.