S241. Ik werd compleet overweldigd door haar

Onbekend

Ik heb haar ontmoet via mijn vrouw. ze kenden elkaar vanaf hun jeugd en na jaren van geen contact bloeide hun vriendschap weer op. Ik leerde haar beter kennen en door haar onvoorwaardelijkheid, haar ongeremde openheid naar mij raakte ze me, en blijft ze me raken. Ze weet, onuitgesproken, zoveel van me ze zit onder mijn huid. Zij voelt hetzelfde, we zijn inmiddels in hart en gedachte onafscheidelijk..

We zaten bij haar en haar man aan tafel, te praten over hoe zij zich voelde op dat moment. Echt goed ging het haar niet en ik voelde op dat moment haar pijn, twijfel en behoeften. Haar blik erbij, haar oprechtheid en vertrouwen brak mijn hart open. Ik werd compleet overweldigd door haar en het gevoel dat ze bij me los maakte. Daar heb ik ruim een jaar voor nodig gehad om er mee om te leren gaan…

Onze relatie is tot op laatst altijd van een overweldigende en onvoorwaardelijke vriendschap geweest. Ook binnen mijn huwelijk is zij altijd in mijn hoofd en hart aanwezig. Nog steeds. Altijd voor elkaar daar en dat ook 100% zeker weten: ik kan haar ‘s nachts bellen… ze zal er voor me zijn.

In het begin kon en wilde ze het begrijpen. dat wil ze nu nog maar het wordt steeds lastiger voor d’r. De relatie tussen mijn zielsvriendin en mij is rotsvast en massief. dat steekt mijn vrouw en jaloezie wordt een issue.

Het vermoeden dat de gevoelens bij mijn zielsvriendin langzaam aan meer voor me gaat voelen dan wat was, is voor mijn vrouw heel moeilijk.
Dit heeft nooit weerslag gehad op de relatie met mijn zielsliefde. Die blijft onvoorwaardelijk en rotsvast.

We zijn een keer over een lichte grens gegaan en hebben elkaar gekust. Na een korte adem pauze om zaken op een rij te krijgen blijkt ook deze gebeurtenis absoluut geen impact te hebben op onze zielsliefde. Puur gebaseerd op elkaars respect en onvoorwaardelijke liefde…

Een liefdesrelatie tussen ons gebeurt of het gebeurt niet. Natuurlijk heb je keuzes, maar ik maak die niet. Ik geniet werkelijk waar van elk moment met haar en hou de deur wijd open. Maar als er niets gebeurd ben ik ook helemaal gelukkig met haar zoals het nu is…

Nu is er een diepe en zeer bevredigende relatie. We hebben gigantisch veel meegemaakt samen. Veel gelachen en veel gehuild, veel problemen gedeeld en dat gaat ook zo door.
Tuurlijk droom ik van het leven met haar, maar ik stuur er niet bewust op aan. Komt het dan komt het, komt het niet…ook goed…

Mijn zielsliefde laat me leven………..

Het mooiste wat er is gebeurd is onze kus. Stiekem ook het mooiste in mijn hele leven. Onbeschrijfelijk mooi en het bezegelde onze liefde voor elkaar. Het was echt de liefste en zachtste kus, maar wel de meest intense kus die ik ooit heb gehad en gegeven. Voor haar geld dat ook. Daarna is er niets meer op dat vlak gebeurd.

Mijn zielsliefde gevoel……
allesomvattend, allesbepalend en het geeft de diepte in mijn leven waar ik zo’n behoefte aan heb. het maakt me blij en het vult me met zekerheid en onvoorwaardelijkheid.