S238. Ik ben een zachter persoon geworden

Onbekend

We hebben elkaar ontmoet op een trouwfeest. nu 2jaar geleden. Elkaar nooit gezien en toch weten het is zover, eindelijk gevonden. Het was als een luchtbel met ons samen erin . Kusjes geven handje vasthouden, je hartje zo warm. Niets hou je tegen. Je man niet, je vrouw niet. thuis in je bed denk je . Mijne god wat was dat, en je snakt naar adem. Dit is het. Hier wachtte ik al 29 jaar op . Heb geluk gehad en dat laat ik nooit meer los
We hebben een echte liefdesrelatie nog steeds.
Mijn man heeft steeds verhoudingen gehad. Ik was een braaf meisje dacht hij verandert wel. Hij had nooit verwacht van mij dat ik iemand zou ontmoeten. Ja hij had begrip, wist niet hoe rap hij bij zijn vriendin moest zijn. Mij vriend woont nog bij zijn vrouw. Dat is moeilijker. Leven als broer en zus. Zij weet wel dat er een vriendin is. Voor de rest speelt ze struisvogelpolitiek. Heb daar geen probleem mee
Wat het mij gebracht heeft is dat ik een zachter persoon geworden ben. Ben positiever ingesteld. sta meer open voor andere mensen. Voel me beter als vrouw
Voor mij was het meest bijzondere de eenheid het bekende . Je komt thuis. Het voelt voor mij als iets heel kostbaars. Dat je moet koesteren
Bij erotiek was er geen schaamte als is normaal. we passen in elkaar. bij mijn man verkrampte ik.