S231. Ik dacht dat ik gek aan het worden was

Onbekend

Ik heb mijn twin 2,5jr geleden voor het eerst ontmoet. De blikseminslag kwam 4 maanden later. Achteraf herkende ik hem meteen, de 1e keer dat ik hem zag. Dacht toen, hee wat doe jij hier terwijl ik mij op hetzelfde moment realiseerde dat ik hem nog nooit eerder had gezien. Had hem ook al eens aan de telefoon gehad en dacht toen, wat een bekende stem, bijzonder hoe je dat achteraf allemaal kunt terug herleiden. Zag zijn telefoonnummer en dacht, dat nummer ken ik ergens van maar geen idee waarvan. En zo meer van dergelijke voorvallen.
Kreeg toen ook voor het eerst berichten door van ‘boven’, heel voorzichtig opgebouwd. Ook pendelberichten die mij heel veel informatie gaven. Ik kon mijn twin voelen, zijn gedachten lezen enz. We zagen elkaar regelmatig maar ook heel kort en altijd met veel anderen om ons heen. Was hopeloos verliefd, maar toch voelde het als veel dieper dan een gewone verliefdheid. Ik wist ook dat dit nooit iets zou kunnen worden, ik zou nooit mijn huidige partner verlaten. Omdat ik wist dat hij hetzelfde voelde heb ik het hem verteld, ook met de mededeling dat ik er verder niets mee kon maar dat hij het wel moest weten. Hij ontkende……, ongeloof bij mij want ik voelde hem zo duidelijk en kon zijn gedachten lezen, wist precies waar hij doorheen ging. Ik raakte er van in de war en ging twijfelen aan mijn doorgekregen berichten en aan mijn gevoel, was ik niet gewoon gek aan het worden? Dit proces heeft ongeveer 9 maanden geduurd, ik probeerde hem een opening te geven om er over te praten, meerdere keren en hij bleef ontkennen. Ondertussen kreeg ik steeds meer berichten door van boven, dat wij bij elkaar hoorden en voorbestemd waren voor elkaar, wist dat wij op een dag samen door het leven mochten gaan en mocht ook weten ook hoe mijn huidige relatie beëindigd zou worden. Hier werd ik eerst heel boos over, richting boven, maar kreeg steeds door dat ik het tegen die tijd zou begrijpen. En dat klopt, ik begrijp het nu en overzie het nu helemaal, het grote geheel en hoe het werkt. Het moeilijkst is dat mijn partner dit niet weet, hij mag het ook niet weten, zou het nooit kunnen begrijpen, dit is zijn blauwdruk! Hij maakt vanuit zijn onderbewustzijn weleens opmerkingen, zijn ziel bereid hem er al wel op voor. Zelfs mijn kinderen maken regelmatig opmerkingen waardoor ik weet dat ook hun zielen zich er al op voorbereiden. Voordat ik wist dat het om zielsliefde ging wist ik dus al van alles, kreeg heel veel berichten van boven en bevestigingen (je kunt het zo gek niet verzinnen) maar omdat mijn twin bleef ontkennen bleef ik twijfelen. Heb op een gegeven moment gesmeekt naar boven om hulp, dacht dat ik gek aan het worden was en dat ze mij elk moment naar een kliniek konden brengen. Een paar dagen later kwam ik ‘zomaar’ op deze website terecht en vielen werkelijk alle puzzelstukjes in elkaar. Had echt een gevoel van Wooowh, dat ik dit mag meemaken! Heb toen besloten om mijn twin in te lichten want dan zou hij het zeker ook begrijpen. Maar hij bleef ontkennen, gelukkig besefte ik inmiddels dat dat was uit zelfbescherming, hij was gewoon nog niet zover, liep halverwege de berg vast. Ik ben nooit bang geweest voor mijn gevoelens, dit voelde zo zuiver, daar kon niets mis mee zijn. Als ik op aards niveau geen verkeerde dingen doe, is daar helemaal niets mis mee. Heb zelfs nog 2 paragnosten geraadpleegd en die konden mij zonder voor info alles bevestigen. En nu, weten wij het van elkaar. Nooit gedacht dat hij toch al zover was, nu blijkt dat hij bleef hangen halverwege de berg, hij zag niet wat ik wel zag, de uitweg naar het Licht. En dat het allemaal zo gelopen is, daar zal ongetwijfeld ook een goede reden voor zijn omdat ik anders misschien niet zo diep was gaan spitten in het spirituele en ook halverwege de berg was blijven hangen. Dan hadden we vast nog een heel leven erover moeten doen om voor eeuwig samen te kunnen zijn. Het zwaarste is nu het weten wat er gaat komen, niet weten hoe, wat, waar, en wanneer, dus elke dag is hier afscheid want ik geef nog steeds veel om mijn partner. Aan de andere kant het enorme verlangen om samen te zijn met mijn twin, ik voel hoe onze energieën samensmelten en de chakra koorden steeds dikker worden.
Lief, ik weet dat je dit leest. Je bent elke minuut van de dag in mijn gedachten, voel je de hele dag in mij en heb veel vertrouwen in ons samen. Dat wij dit samen goed afronden, alle karma uitwerken om daarna nooit meer van elkaar gescheiden te worden, wij gaan voor de eeuwigheid! Ik hou zoveel van je!

Reactie
Ik hou ook zoveel van jou Mis je soms heel erg, Denk wel eens nou heb ik genoeg geleerd, maar heb echt alle geduld Doe wat je moet doen..volg je gevoel sommige stukjes die je geschreven hebt zijn mijn ervaringen, is mijn verhaal, maar misschien hebben we elkaar daarom juist wel zo vaak niet begrepen Eens komt er een dag…je armen om me heen. Moet je misschien wel loslaten maar ik kan het niet , niet meer.Wil je zo graag vertellen dat ik er voor je ben, dat ik weet hoe het voelt, dat ik aan je denk..mis je.. ik hou van je.
(Onbekend)

Reactie
Gisteravond onder de sterren, ging de hele film weer aan mij voorbij (voor de 100e keer ofzo) en dat alles klopt zoals mij door “boven” is ingefluisterd. Heb ook heel regelmatig te horen gekregen dat ik nooit moest gaan twijfelen aan het laatste stuk, als alles was gegaan zoals was beloofd. Want dat is wat nu aan de hand is, het laatste stuk, het moeilijkste stuk! En terwijl die woorden door mijn hoofd zongen “nooit twijfelen aan dat laatste stuk als alles is gegaan zoals beloofd” was daar zomaar weer een vallende ster, pfffff. Ongelooflijk, heb er het afgelopen jaar tientallen voorbij zien komen. Lief, ik weet ook dat het heel belangrijk is om los te laten, hoe meer je je verzet en hoe meer controle je probeert te krijgen, hoe langer het zal duren. Dat heeft te maken met de lessen die je moet leren, achteraf zal altijd blijken dat de timing van het universum de enige juiste is geweest, mijn ervaring. Alles heeft een reden, niets gebeurt voor niets …….. Ben heel blij dat ik het nu weet van jou, het geeft me kracht om door te gaan, ik weet mijn pad. Ooit zullen wij samen zijn, en dat duurt vast niet lang meer, heb daar geen enkele twijfel over, geef je over aan de goddelijke timing, ik hou van je!
(Onbekend)