S229. Onze ego’s zijn verdwenen

Onbekend

We hebben elkaar ontmoet via internet, een datingsite. Volgens mij is het voorbestemd.
Ik heb op het ogenblik een relatie met haar. We zitten in verschillende landen, maar er is recent een ontmoeting geweest.
We hebben beide geen partners en er zijn geen obstakels. Elke stap die we zetten gaat over een glad geplaveide weg. Die er al ligt lijkt wel. Alsof alles er klaar voor is, er is werkelijk geen enkel obstakel wat noemenswaardig is, niet om ons en niet in ons beiden. Er is een afstand in km tussen ons, maar zelfs dat is niet eens als een obstakel aan te merken.

Geen van beiden was echt op zoek naar een relatie, maar die was er opeens in een tel. En was daarbij onmiddellijk dieper en vaster en van een heel ander niveau dan welke relatie dan ook die ik eerder gehad heb, en daar zaten een paar lange relaties tussen.

Het is nu nog een relatie op afstand, maar we gaan fysiek samenwonen, in het gevoel doen we dat al duidelijk. De relatie is zeer bevredigend in de huidige vorm, maar beiden zien de potentie van het bij elkaar wonen, en daar zit geen twijfel tussen.

Wat het heeft gebracht is een knalharde en zeer definitieve klap op ons beiden ego. Die is bij beiden op de loop gegaan, daar is echt geen enkele plaats voor tussen en in ons voor een ego.
Het meest bijzondere is het elkaar door en door kennen, belachelijk veel overeenkomsten in gedachten, doen en laten, maar ook zeker levensloop,een vertrouwen in elkaar wat alles overstijgt, en de enorme krachten die in ons loskomen.

Qua erotiek gaat op een automatisch passende manier. Er is geen vraag of antwoord nodig over waar iemand ergens plezier aan beleefd. Of hoever iets kan gaan. Ook hierin is er een ongelofelijk groot kennen van elkaar.

Zielsliefde voelt als allesomvattend, en zeer bepalend voor je levenshouding.

Mijntip is: Laat het denken aan anderen over, volg wat je voelt.