S228. Liefde met steeds meer betekenis

Onbekend

De Liefde de gevoelens ze worden alsmaar meer, het is niet te beschrijven wat ik allemaal ervaar en voel, mijn hart loopt over.ben soms zo overweldigd door mijn gevoelens voor mijn twin, het is zo mooi..moet de draad weer oppakken om mijn dagen normaal te leven maar mijn twin zit in mijn gedachten en ik kan alleen nog maar uiting hieraan geven..zoek naar een enkel berichtje een beetje contact, kan gewoon haast niet meer..toch zal ik wel moeten..heb er vertrouwen in..de tranen zijn voor een groot deel overwonnen..zal nog wel eens huilen maar dan vooral van geluk..hoe mooi en geweldig zal het zijn als we alles overwonnen hebben..alle obstakels..alles in handen van..kracht van boven help ons..dat wij en alle lieve mensen om ons heen er vrede mee krijgen dat wij samen horen..dat wij bij elkaar zijn, niet alleen voor ons eigen geluk maar voor een veel groter geheel..hoe moeilijk het soms ook voor iedereen was en nog voor sommigen is..dit is wie wij zijn..wat ons te doen staat..weet niet hoe ik het weet maar het is een zeker weten..een intuïtie..bidt erom dat we geholpen worden.de liefde die ik voel gaat zo diep dat het niet te bevatten is..nu heb ik hem nog niet eens bij me en toch zoveel houden van op een overweldigende manier..te groots voor woorden…hij stroomt door me heen als een niet aflatende stroom liefde..moet er soms van huilen..het maakt me kwetsbaar..verlangend.. het is zo’n strijd geweest..maar voel me gedragen door een kracht..soms heb je van die kruispunten in je leven die dit van je vragen…hoop en vertrouw dat we het samen aan kunnen..en dat we het op den duur op een goede manier kunnen gebruiken..niet alleen voor onszelf..hoe ?..vertrouw erop dat ook dat vanzelf komt..deze Liefde is helend en allesoptillend..een Licht een diepe Liefde…een immense Kracht..het is zoveel meer…zelfs deze woorden zeggen nog niet wat ik voel voor mijn Lief.

Reactie
Zo herkenbaar jouw verhaal, het had de mijne kunnen zijn. Vertrouw er op dat je “gedragen” wordt, geef je maar over aan de tijd en volg je hart dan komt het goed! Liefs(Een lotgenote)
ReactieDank je , het sterkt me, heb wel soms het gevoel dat ik er alleen voor sta..en de reacties van anderen zijn niet altijd fijn..vooral als ze voor jou een reactie gaan invullen..ben open en kwetsbaar,altijd geweest..om iedereen mee te laten voelen en groeien..maar soms wordt dat verkeerd gebruikt..jammer om iets wat zo mooi is..zal er ook wel bij horen..zucht..hou me maar vast aan de Liefde..hoe die ook komt.(Onbekend)

Reactie
Ik begrijp je en herken het, alleen er voor staan en het willen delen met anderen omdat het zooo mooi is. Dit zou iedereen moeten weten. Helaas is het vaak niet te bevatten voor hen die het niet zelf meemaken. Ben er inmiddels ook achter dat het vooral ons ego is, die het wil delen. Vanuit het grote geheel gezien hoeft dat niet, er is een hoger plan en ieder van ons heeft zijn eigen pad gekozen voordat hij terugkeerde op aarde. Sterkte! Liefs(Een lotgenote)