S225. De essentie van de schepping soms kunnen ervaren

Onbekend

Ik zag haar in een droom vroeg in de ochtend. Dit was de tweede ontmoeting. In deze droom herkende ik haar door haar kleding, ze droeg een zwarte jurk, en ze was zeer verdrietig, ze werd namelijk gecondoleerd en ik voelde onmiddellijk dat het ging om het overlijden van haar ouders. Ik voelde dat haar ouders kort achterelkaar overleden waren, wat later door haar zus bevestigd is. Of mijn tz dat ook ontdekt heeft op dat moment weet ik niet zeker, maar ik vermoed dat ze het toen niet merkte.

Mijn vrouw belde haar zuster op, die ik opgespoord had na drie emails en na dat telefoontje belde haar zus mijn tz op. Ik voelde en ik heb het over een afstand van 90 km, dat mijn tz verdrietig en blij tegelijk was. Na het telefoontje kreeg ik onmiddellijk hevige buikpijn die twee weken constant aanhield. Na die twee weken werden de gevoelens zeer heftig evenals de dromen den de gebeurtenissen daarna.
Ik had heel erg veel keelpijn. In die tijd had ik ook veel heldere en hele mooie dromen over ons. Ik lag op bed en ineens zag ik een droom mijn tz in een zwarte jurk. Mijn ernstige keelpijn was binnen een paar tellen weg. En de pijn bleef weg. Een paar dagen later had ik flinke buikpijn, ik zei haar naam en onmiddellijk was de pijn weg en bleef weg.

We hadden een geestelijke lat relatie, inclusief genezen op afstand, telepathie, introsomatische parergie en ik voelde veel liefde en ik voelde me heel gelukkig en heel erg verdrietig. Kortom echt leven.

Mijn partner had er veel moeite mee en we hebben samen hard geknokt om de relatie weer goed te krijgen, wat gelukt is en het belangrijkste vind ik dat we dichter bij elkaar gekomen zijn. Mijn gevoelens kon ik niet verbergen en dat heeft mijn vrouw gekwetst en dat heeft mij verdriet gedaan. En dat ik ineens wegtrok, ik was gewoon van de wereld af. Ik zat gewoon in de hemel. Een niet te evenaren geluksgevoel. Ik hield stervensveel van mijn tz en nog steeds.

We hebben een relatie op afstand en ik heb er deels vrede mee, maar wat wil ik haar graag zien en spreken. Ik heb sinds kort wel naar haar werk gemaild, je weet wel een drang hebben om op een bepaalde site te gaan kijken.

Ik heb er heel veel aan gehad en nog steeds. Wat mij het meeste opviel was dat ik intensief bezig ben met mijn persoonsontwikkeling, meer liefdegevoel voor mijn vrouw, gevoeliger voor wat achter de dingen zit, zeg maar de essentie van de schepping soms kunnen ervaren en wat is dat mooi en ontroerend. Gevaren ga ik moeiteloos uit de weg. Het lijkt wel dat ik een radar in mijn hoofd heb. Ik voel mij fitter en gezonder en ik ben aardiger tegen mensen. Maar mijn liefde voor mijn tz blijft maar groeien en een paar dagen geleden zag ik in een droom, alweer in de ochtend, dat onze ogen elkaar kruisten en ik zag een soort spiegel tussen de ogen en het was snel en indringend. De hele ochtend heb ik me high gevoeld.

Het meest bijzondere was dat ik haar kuste, ze rook heerlijk, onbeschrijflijk en prachtige heldere schitterende kleurtjes rond haar hoofd. Ik kuste haar op de mond. Zoiets moois en heerlijks heb ik nog nooit meegemaakt. Erotische aantrekkingskracht is er totaal niet.

Voor het zielsliefdegevoel kan ik heel moeilijk woorden vinden. Ontroerend en hemels is nog zacht uitgedrukt. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld en misschien zie ik haar zeer binnenkort, misschien een gesprekje of op afstand haar ruiken is als hemels genoeg.

Mijn tip is: Blijf vooral bij jezelf en koester alle liefdes in je leven.