S213. Het heeft mijn leven wel op zijn kop gezet

Onbekend

Ik leerde mijn zielsmaatje kennen op mijn 15e, alleen wisten we dit nog niet van elkaar, wel keken we elkaar voor het eerst in de ogen en was er een vonk… Hij heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen, nu na 20 jaar later heeft ie weer sinds een jaar contact met me opgezocht en dit zette zowel bij mij als bij hem alles op z’n kop… Deze liefde ging enorm diep en hij gaf me al wel steeds tips maar later viel bij mij het kwartje. Hij is spiritueel verder dan mij maar tis net of dat nu bij mij in een stroomversnelling is gekomen

Het gemis wat ik al die jaren had gehad viel in eens weg ik wist het meteen hij was het stuk die ik miste het voelde als of ik iemand was verloren…op het moment dat ik in een enorme moeilijke periode zat nam hij contact met mij op, achteraf hoorde ik van hem dat ook hij het enorm moeilijk had.. Vanaf dat contact zit hij elke seconde in mijn gedachten en ik in zijn gedachten, we voelen elkaars aanwezigheid bij elkaar, als hij ergens aan denkt dan zeg ik het en net andersom, als ik sterk aan hem denk dat ik graag iets van hem wil horen dan plots gaat de telefoon, of hij tikt me aan op msn, of sms noem maar op. Ook zijn naam kom ik overal tegen of iets doet me aan hem denken

We hebben 20 jaar geleden verkering met elkaar gehad hij was mijn jeugdliefde maar ook meteen mijn ware liefde.

Op dit moment zitten we allebei in een relatie met allebei kinderen,onze partners weten dat wij vroeger verkering hebben gehad maar dat we elkaars zielsmaatjes zijn weten ze niet omdat we dit niet kunnen vertellen om niks kapot te willen maken.

In onze verkeringstijd hebben we een heel grote obstakel gehad, er zat iemand tussen die ons uit elkaar heeft gestookt door te zeggen dat we niet bij elkaar paste, ook mocht hij niet te intiem met mij worden anders zwaaide er wat voor hem.

Wij willen enorm graag een liefdesrelatie met elkaar omdat we ons bij elkaar thuis voelen komen, de aantrekkingskracht is enorm, zodra we bij elkaar in de buurt zijn of elkaar omhelzen dan trillen we allebei als een blad aan een boom… Maar een liefdes relatie zit er op dit moment nog helaas niet in voor ons omdat we beiden nog in een relatie zitten en we daar zo goed als we kunnen iets van willen maken mocht dit met der tijd niet meer gaan lukken dan kiezen we 100% voor elkaar.

Wij hebben een hele close vriendschapsband met elkaar we voelen ons elkaars geliefde, alleen dan wel zonder seks… Op het moment is het nog wel bevredigend maar dit duurt niet lang meer dit voelen we allebei.

Wat het ons heeft gebracht is enorm veel liefde voor alles wat leeft… en het heeft me geleerd om te kijken wat mijn minpunten zijn, spiegelen doen we elkaar en daar leren we nog elke dag van

Het meest bijzondere vond ik; de eerste keer dat we elkaar weer zagen… het voelde meteen weer vertrouwd en hij kon wel uren naar me kijken, vertelde me dat hij me zo enorm had gemist ook ik heb hem zo intens gemist, en de 1e kus die we elkaar weer gaven daar spatte de vonken vanaf… zo onbeschrijfelijk

We hebben erotiek met elkaar beleefd en het leek als of ik zweefde, verder zijn we niet gegaan maar dit was al hemels… Dit gevoel die we bij elkaar voelen hebben we alle twee nog nooit eerder in een relatie beleefd.

Het zielsliefdegevoel dat is niet te omschrijven, dit moet je gewoon zelf mee maken.

We hebben geen liefdesrelatie op dit moment maar we weten dat we weer bij elkaar zullen komen, we hebben het er allebei enorm moeilijk mee dat dit op het moment niet anders is en accepteren het, maar weten dat dit niet lang meer zal duren dat we weer bij elkaar zullen komen. dit is nooit zelf onze beslissing geweest om uit elkaar te gaan.

We spreken elkaar heel veel en willen zo vaak mogelijk naar elkaar toe gaan om dan toch even bij elkaar kunnen zijn… Het heeft mijn leven wel op zijn kop gezet het voelt zo goed maar het doet ook ontzettend veel pijn en heb er enorm veel verdriet van omdat ik zo graag dicht bij hem wil zijn.

Mijn tip; zodra je van elkaar weet dat je elkaars zielsmaatjes bent, ga er dan voor, ook al heb je een relatie (ik weet dat wij dit nu niet doen). Volg je hart en je gevoel.