S211. Ik ben er eigenlijk niet zo blij mee dat ik mijn tweelingziel heb ontmoet

H.

Ik had hem (TZ) al vaker gezien maar bij toeval heb ik ontdekt dat hij denk ik mijn TZ is. Ik was aan het Googlen over spiritualiteit en kwam artikelen tegen over tweelingzielen. De dingen die daar beschreven werden heb ik ook zo ervaren. Als ik terug kijk en denk aan de vreemde dingen die er gebeurden denk ik dat hij het al veel eerder door had dan ik zelf.

Op een gegeven moment sloeg de vonk over. Ik had echt het idee dat ik hem al lang kende maar dat kon niet, tenminste niet in het aardse leven. Verder deed ik er niet zoveel mee. Ik vond hem een leuke man maar heb een relatie dus het leven ging verder. Een tijd later zag ik hem weer en ik voelde niks voor hem. Totdat ik op een gegeven moment zijn stem weer hoorde en toen kreeg ik kriebels. Ik deed er daarna wederom niks mee en het leven ging weer verder. Totdat ik een bepaald nummer hoorde op YouTube, ik dacht meteen aan hem en kreeg in de gaten dat ik toch meer voor hem voelde dan ik door had. Sindsdien, nu meer dan een jaar geleden denk ik bijna elke dag aan hem en mis hem. Ik heb het er wel moeilijk mee, want ik heb een gezin en zit hier niet op te wachten. Maar er is weinig tegen te doen. Gelukkig gaat het nu wel steeds weer wat beter. Kan hem meer loslaten.

Een relatie heb ik nooit gehad met hem en zou ook onmogelijk zijn. Verder heb ik geen contact met hem en ik zie hem ook nooit.

Ik heb al jaren een goede relatie met mijn huidige partner en was ook gelukkig met mijn relatie. Door deze ervaring is de huidige relatie wel wat minder geworden voor mijn gevoel. Mijn partner weet er niks vanaf. Ik heb hem tenminste niks verteld. Ik ben bezig om TZ los te laten en wil graag verder met mijn huidige relatie en weer gelukkig worden.

Obstakels zijn dat we allebei gebonden zijn.

Ik weet niet wat TZ wil. Ik heb het nooit met hem gehad over een liefdesrelatie. Ik weet ook niet wat ik wil. Mijn gevoel en verstand zijn tegenstrijdig.
Ik heb geen contact met hem en mis hem vaak wel en zou ook graag contact met hem willen hebben, maar ik zie dat zo snel niet gebeuren.

Ik ben er eigenlijk niet zo blij mee dat ik TZ heb ontmoet. Het zet mijn hele leven op zijn kop. Misschien dat ik er later blij mee ben.

Het meest bijzondere vond ik die vonk die oversloeg, dat vond ik toch wel bijzonder. Dit had ik nog nooit eerder ervaren.

Ik lees op het moment veel verhalen over soortgelijke ervaringen en probeer er beter van te worden. Ook probeer ik hem zoveel mogelijk los te laten en verder te gaan met mijn leven. Al gaat dat op het moment nog wel met ups en downs.