S207. Groei door je zielsliefde

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde leren kennen via het internet. De eerste keer dat we elkaar ontmoette was er gelijk een gevoel van herkenning, ook al hadden we elkaar nog nooit eerder ontmoet.
Van beide kanten voelde het gewoon of we elkaar al kende.
Ik wist nog voor dat ik hem ‘in real’ ontmoette dat het zo heeft moeten zijn en dat er een hoger doel diende dat we elkaar moesten ontmoeten. Typisch voorbeeld hiervan is dat ons vip lidmaatschap op de zelfde dag afliep, we elkaar in de favorieten hadden gezet en ik net toen ik hem mailde een mail van hem ontving. Ik geloof niet in toevallen we zeiden ook vaak tegen elkaar dit alles gebeurd met een reden.
Onze relatie voelde als een hele diepe intense liefde een van aantrekken en afstoten soms maakte hij t uit, soms ik, maar altijd komen we weer bij elkaar terug onze gedachten zijn ook altijd heel sterk met elkaar verbonden. Zo kan ik hem precies vertellen wanneer hij niet lekker in z’n vel zit en wanneer wel, ook als we niet eens samen zijn.
In de afgelopen 2 jaar dat we elkaar nu kennen hebben we heel wat obstakels moeten overwinnen. Het gevoel bij elkaar te willen zijn wat om een of andere reden niet leek te lukken. Het verdriet wanneer we weer eens uit elkaar waren een gevoel een deel van jezelf te missen of je hart en ziel uit je lijf zijn gerukt.
Wij wilden heel graag samen verder omdat het gewoon allemaal klopt we elkaar perfect aanvullen en aanvoelen. We weten dat we voor elkaar bestemd zijn en dat we ook in een volgend leven weer een zullen zijn.
Ik leer van hem me meer open te stellen voor anderen op een diepere intensere manier dan ik al deed. Ook leer ik van hem dat alles voor een hoger doel dient. Dus als we weer eens uit elkaar zijn (terwijl t dan niet uit is) sterker in mijn schoenen te staan. Elke keer kom ik er weer sterker uit
Het meest bijzondere was wel toen hij in het buitenland zat voor z’n werk, we elkaar precies aanvoelden, hij had t daar helemaal niet naar zijn zin en ik hier ook niet. Later toen hij na 2 weken (wat eigenlijk 8 dagen zou zijn maar ze niet terug konden vanwege de storm daar) terug kwam, konden we elkaar precies vertellen hoe we ons hadden gevoeld. We beschreven beiden een diep soort gevoel van heimwee naar elkaar.
Erotiek is zeker anders, dit gaat veel dieper we willen elkaar altijd en zijn ook echt een met elkaar.
Zielsliefde is een niet te omschrijven gevoel van liefde die je voor iemand kan voelen een gevoel wat je niet onder woorden kunt brengen die ook niet uit te leggen is aan de buitenwereld. Mensen begrijpen vaak niet waarom ik altijd weer voor hem kies, wie er ook op mijn pad komt, we komen altijd weer bij elkaar terug.
Als mijn ziels liefde en ik ooit uit elkaar zouden gaan zou ik niet weer op zoek gaan naar zo n relatie ik denk dat je je zielsliefde maar een keer in je leven ontmoet.
Ik weet dat ik niet alleen in dit leven van hem zal zijn maar ook in elk ander leven dat hierna komt.
Mijn tip is: Groei door je zielsliefde, accepteer wat op je pad komt maar blijf vooral JEZELF