S200. Ik heb besloten dat ik recht heb op liefde in mijn leven

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde ontdekt toen mijn leven een wending maakte naar kunstenaarschap waar mijn hart naar uitgaat
toen ik hem bij passeren in de ogen keek wist ik niet wat me overkwam er ging een schok door m,n hele lijf! Ik ken hem van vele levens voorheen.

Het liet me en laat me nog niet los het lijkt soms alsof hij contact met me zoekt telepathisch dan is hij daar ineens weer in mijn hoofd. Ik zie hem dan ook voor me. Ik heb ongeveer 6 maanden geleden hem een brief geschreven waarin ik vroeg om een gesprek omdat ik mijn gevoel niet begrijp en ik vermeed m’n studie terwijl het kunstenaarschap zo belangrijk voor me. Ik haat hem net zo intens als dat ik hem lief heb.
Hij heeft ook geantwoord. Het is volgens hem niet wederzijds. En hij voelt ook geen behoefte hierover te praten die keren dat ik daarna nog naar school ging botsten we zowat frontaal tegen elkaar op. Ik kan niet anders dan zijn wens respecteren en hem met rust laten. Wat ik ook respecteer . De ontmoeting heeft voor mij geleid tot scheiding van de relatie waar ik op dat moment in zat . Ik heb inmiddels ook weer een vriend, maar af en toe voel ik me schuldig omdat ik in mijn hart bij iemand anders wil zijn .
Maar ik heb besloten dat ik recht heb op liefde in mijn leven misschien is het niet meant to be in dit leven.

Hij is mijn docent
Ik heb mijn toenmalige echtgenoot eerlijk verteld wat ik voelde voor deze man ik moest wel het voelde als vreemdgaan. Ik ben doorgaans heel trouw in relaties maar dit overkwam me.
Mijn toenmalige partner reageerde erop door me af te wijzen hij zag het ook als vreemdgaan het werd snel slechter tussen ons en ik ben vertrokken met onze twee kinderen de moeilijkste beslissing in mijn leven maar was wel noodzakelijk onze relatie was totaal kapot maar geen van beidde wou opstappen Daar ben ik mijn soulmate wel dankbaar voor ook al wordt het niks

Ik heb het niet kunnen ervaren maar het ontwricht je leven totaal het gooit je verstand op z’n kop je wilt het begrijpen maar het is niet te vatten iemand die je niet kent en toch …enorme gevoelens voor hebt

Het meest mooie moment vond ik mijn trip naar Venetië daar kreeg ik samen met een vriendin wat persoonlijke aandacht over de oude kunst in het museum hij nam me mee naar een schilderij en vertelde daarbij iets over de eerste tarot ooit gemaakt. Ik kon alleen maar knikken en zeggen goh dat wist ik niet. Niet erg origineel maar praten is bijna onmogelijk met al die puberale gevoelens Ik zal dat moment koesteren

Ik omschrijf mijn zielsliefde gevoel met een onvoorwaardelijke liefdes gevoel vanuit hoofd hart en buik waarbij je alleen maar bij deze persoon wilt zijn.
Het is tegelijkertijd heel dubbel want je verstand stribbeld continu tegen en wil hiervoor wegrennen

Het geen relatie hebben met hem voelt leeg.
Begrijp me niet verkeerd ik geniet enorm van het leven maar ik mis iets alsof je hart maar voor de helft gevuld is.

Ik ben nooit op zoek geweest en zal ik ook nooit doen daarin ben ik heel halsstarrig. Is ook de enige dat ik een poging gedaan heb een man te versieren.
Ik wil gewoon genoeg hebben aan mezelf en daar werk ik nu hard aan. Ik wens niemand deze leegte toe

De brief die ik van hem kreeg was koud en afstandelijk en deed ongelooflijk pijn omdat hij insinueerde dat ik een fixatie op zijn persoonlijkheid had en hij zich nooit kon herinneren ooit mij tegengekomen te zijn . Ik weet dat hij liegt daarvoor zijn er te veel vreemde dingen gebeurd maar deed me tegelijkertijd beseffen dat hij dan waarschijnlijk niet voor mij bestemd is in dit leven

Mijn tip: Als je dit voelt doe er iets mee laat die persoon weten hoe je je voelt. Je kunt dat niet verbergen en zelfs na jaren kan het nog in je systeem zitten.
Nu weet ik in ieder geval dat hij weet hoe ik me voel. En kan ik het een plekje gaan geven.