S399 We hebben beiden enkele foute hoofdstukken van ons leven kunnen afsluiten en de pijn leren verwerken.

Ik ontmoette mijn zielsliefde toen ik 17 was vluchtig. ze woonde in een huis dat steeds op onverklaarbare wijze mijn interesse trok.toen ik haar zag bedacht ik mij dat iknet als haar wou zijn.pas 15jaar later kruiste onze weg elkaar weer. we waren samen toevallig in dezelfde situatie terecht gekomen met een giftig persoon.we ontmoetten elkaar met onmiddellijke herkenning. pas later ontdekten wij dat we beidden elkaar eerder hadden gekruist.
Het voelde als een totale herkenning alsof ik haar al kende. ik wist niet wat mij overkwam. de giftige persoon probeerde ons uit elkaar te trekken maar dat kon gewoon niet.onze band was sterker dan eender wat. Het leek totale onzin. ze is 16 jaar ouder dan ik en bovendien zijn we van hetzelfde geslacht. het gaf voor mij verwarring aangezien ik mij alleen nog maar tot mannen aangetrokken had gevoeld. Het was zij die voor het eerst tweelingsziel in de mond nam. ze heeft gelijk. ze is de omgekeerde ik. we vullen elkaar perfect aan en in onze strijd tegen de giftige persoon hebben we beidden van elkaar geleerd.we overstegen onszelf op alle vlakken waardoor nadien in onze prive we ook oude wonden kunnen helen.onze relatie is tot nu vriendschappelijk ook al hebben we diepe gevoelens voor elkaar. ook op seksueel vlak voelen we ons tot elkaar aangetrokken. ik zelf zit nog in een relatie met een soulmate en heb nog jonge kinderen. Hoe graag wij ook meer zouden willen zijn er vele dingen die in de weg staan. toch weet ik dat onze liefde onvoorwaardelijk is. 
Mijn partner gelooft niet in zulke dingen. ik heb hem gewoon gezegd dat zij een vriendin is van mij. eigelijk gaat onze relatie beter wanneer ik bij haar ben geweest. want ik voel mij gewoon veel gelukkiger met haar in de buurt. 
Ikzelf zit in een huwelijk met 3 jonge kinderen, zij heeft lichamelijke beperkingen door chronische ziekte.ikzelf vecht met trauma’s uit het verleden. Mijn zielsliefde blijkt van hetzelfde geslacht te zijn.
We willen wel allebei een liefdesrelatie maar tot op heden is dat niet gebeurd doordat we weinig tot geen prive tijd met elkaar hebben
Ze is mijn allerbeste vriendin waarmee we stiekem een relatie willen en dit ook durven bespreken. we kunnen alles zonder oordeel met elkaar delen. 
We hebben beiden enkele foute hoofdstukken van ons leven kunnen afsluiten en de pijn leren verwerken.
Wanneer de ene zich emotioneel voelt heeft de andere dit ook. we kunnen elkaar bijna te alle tijden voelen.
Ik ben nooit op haar verliefd geweest maar voel een grote onvoorwaardelijke liefde die ik nooit eerder heb ervaren. ik zie haar in haat totaliteit met al haar goede en slechte kanten. Bij mijn partner was ik wel eerst verliefd  en dit is gewoon veel anders en veel meer op zielsniveau terwijl verliefdheid eerder op lichamelijk niveau is. 
Zij maakt mij compleet. zij is ying en ik ben yang en het plaatje is nu compleet.