S199. Ik zag zijn essentie

Onbekend

Hij was bij mij thuis en opeens voelde ik een energie van buiten bij mij naar binnen komen in mijn hart. Toen wist ik hij is het, hij wordt mijn man. Een keer daarvoor was ik bij hem thuis en toen zei hij opeens dit is door god geregeld. Ik schrok daarvan ik vond het vreemd.

Toen die energie mij raakte in mijn hart raakte ik hyper. Ik denk dat hij toen schrok. Hij vroeg of ik verliefd was op hem ik zei nee. Een keer daarna was ik bij hem thuis en heel raar maar ik zag opeens in zijn ogen god. Ik zag zijn essentie. Ook keken we elkaar aan en was het zo heftig dat ik mijn ogen neersloeg of dat hij zijn ogen neersloeg. Ook een keer maakte ik een grapje en hij lach echt helemaal dubbel nog nooit heb ik meegemaakt dat iemand zo vanuit zijn tenen moest lachen om mij ik vond het prachtig. Ook een keer toen lachte ik hard en toen keek hij naar mij en z’n ogen lichte op en straalde zo mooi hoe hij naar me keek.

Ik heb nooit een relatie met hem gehad ik zou het wel willen maar hij wil niet hij wil er ook niet over praten. Hij heeft een keer gezegd dat hij voor geen enkele vrouw bang is maar wel voor mij. Het is nu ongeveer 3 jaar geleden dat ik hem ontmoet heb en in die drie jaar heb ik hem maar een aantal keer gezien. Een keer wou hij met me praten en vroeg hoe ik de toekomst dat zou zien als we wat zouden beginnen ik schrok daar zo van dat ik mijn energie mij voelde terugtrekken.

Ik heb telefonische af en toe contact met hem hij belt mij nooit ik bel hem ik schrijf hem ook veel mailtjes en zo maar hij reageert niet.

Ik weet nu wat echte liefde is. De liefde die ik voor hem voel is onvoorwaardelijk ik hou net zoveel van hem als van mijn kinderen.
Ik geloof dat er maar een is en dat is hij
Ik vind het moeilijk dat hij zich afsluit voor mij, ik voel me alleen, ik zou ook al vind ik het moeilijk er voor willen gaan