S194. Geluk en vertrouwen

Onbekend

Hij kwam op het werk – en ik dacht meteen “die bestaat toch” …een herkenning – nooit zo’n gevoel voor iemand gehad – wist ook dat ik hem volledig kon vertrouwen – had ondertussen zijn gsmnr gekregen – hij zei me op een keer gij weet precies altijd wanneer ik gedaan heb met werken – die 1ste kus daarna – onbeschrijvelijk – ik voelde wanneer hij met de wagen op de parking van het werk kwam – als ik per toeval in het centrum van de stad kwam wist ik meteen dat hij daar ook was – zelfs als hij op een andere gemeente werkte. …liefdesrelatie – ook een gevoel van herkenning …nooit verteld aan mijn partner, zou het toch niet begrijpen – zou het belachelijk vinden Obstakels…zaten beiden in een relatie – maar wilden mekaar niet kwijt Onze wens…nog een liefdesrelatie – nog intenser – houden van – en voelen dezelfde dingen Het heeft mij geluk en vertrouwen gebracht… we wisten gewoon dat de ene de andere nooit pijn zou doen – een volledig vertrouwen – geen van beiden had ooit zo iets voor een ander persoon gevoeld – konden genieten van dezelfde dingen enz. …zitten nog altijd in een relatie …moest de relatie om een of andere reden stoppen zou ik niet op zoek gaan – je zoekt niet je komt mekaar gewoon tegen en ik denk dat zo’n relatie zich geen 2 maal zou herhalen – zowel voor hem als voor mij