S188. Ik begin me spiritueel te ontwaken

Onbekend

Mijn zielsliefde is mijn jeugdliefde, we hebben na 20 jaar weer contact gekregen met elkaar en alles wijst nu op zielsliefde. Het is moeilijk uit te leggen, veel zelfde dingen, elkaar enorm missen en dat we ontzettend veel van elkaar houden. We hebben nu een hele intense vriendschap. Onze partners weten van onze vriendschap maar niet dat we zielsliefdes zijn.

We zouden allebei heel graag een liefdesrelatie willen maar het is onmogelijk omdat we beide een gezin hebben

Ik begin me spiritueel te ontwaken…. mijn zielsliefde is al een hele stap verder met het spirituele.

Het meest bijzondere vind ik het enorme verlangen naar elkaar en op het zelfde moment aan elkaar denken. Het voelt hemels, het voelt zo goed en vertrouwd bij hem kan ik me zelf zijn en voel ik me goed

Als de relatie beëindigd zou worden dat zou mn dood betekenen ik kan nooit meer zonder hem en hij niet meer zonder mij(heeft ie mij verteld)…..voor 20 jaar geleden moesten we met elkaar breken zonder dat we het zelf wilde en onze paden zijn elkaar weer gekruist na 20jaar dat kan geen toeval zijn. Ik hou ontzettend zielsveel van mijn zielsliefde en wil hem nooit meer kwijt.
Hij was het stukje die ik al die jaren zo gemist heb.

Mijn tip: Als je het mee maakt zul je het meteen herkennen.