S176. Het lijkt alsof haar hart in mij zit en andersom

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde ontdekt op mijn werk. Tijdens mijn sollicitatie gesprek was zij aanwezig. Ik voelde wat maar kon niet begrijpen wat het was.
Niemand begrijp het. Ik denk dat ik niet zo veel aan mijn partner dan denk als aan haar. Ik heb ooit eens een voorbeeld benoemd, die op een ander geplaatst was, daar was weinig begrip voor. Ik denk elke dag aan haar en voel ook soms waar ze is.

Hoe ik het heb ervaren en nog steeds. Het is een heerlijk gevoel. Bij oogcontact begrijpen we elkaar al. Als iemand van ons er niet is, weten we elkaar toch weer te vinden. Bij afspraken op werk missen we elkaar net niet en komen we elkaar net weer tegen. We knuffelen veel met elkaar en ik vindt alles mooi aan haar. In alles wat ze doet zie ik in mijn zelf, ik doe precies het zelfde, alleen is zij meer koppiger. Andere mensen denken dat we gek zijn, verliefd zijn of zo, maar het is gewoon meer veel meer, het lijkt alsof haar hart in mij zit en andersom.

We gaan nog steeds met elkaar om. Dit is ong. al een jaar. En nog steeds is hetzelfde gevoel. Lekker tegen elkaar aanzitten en omarmen.
Een obstakel zijn de reacties van mensen, terwijl ieder een relatie heeft

We hebben geen liefdesrelatiewens, ik denk het niet. zo is het heerlijk. we knuffelen heel de dag door. Ik zou haar een keer een tongzoen willen geven, alleen om te voelen hoe het is, meer dan dat niet.
Onze omgang is heel erg knuffelend, ik kan moeilijk van haar afblijven. Zij is een klein beetje bescheiden als er mensen zijn. Als ze naast me zit voel ik de warmte, en zij voel hetzelfde. Die is heerlijk bevredigd
Ik heb nog steeds een heerlijke tijd. Ben mijn problemen vergeten. Elke dag als ik wakker wordt en haar gaat zien dan verheug ik me

Het meest bijzonder vond ik de kus van haar op mijn wang. En de omarming tegen haar aan.Ttevens in moeilijke tijden voor elkaar staan.
Ik ben blij ben zo te zijn. Ik hoop dit gevoel altijd te blijven houden. Alleen enig nadeel is dat ik altijd bang ben dat er iets met haar gebeurt, bang dat ik haar eens verlies.

Mijn tip is: Geniet ervan. En wees zuinig met elkaar. Doe het rustig aan. en gebruik je energie van elkaar en naar elkaar.