S175. Het heeft mij gebracht dat ik weer opnieuw de liefde heb ervaren maar nog nooit eerder zo. En dat ik weer kan stralen

Onbekend

We hebben elkaar leren kennen op een terrasje op het strand. Pas later voelde ik dat het mijn zielemaatje was?dacht ik, het voelde zo vertrouwd, was verliefd maar hij wilde zich niet binden. Voelde als ik op vakantie ging hoezeer ik hem miste, hij mij ook, ik kwam toch niet op de 1e of 2e of 3e plaats. Hij kwam niet voor mij uit, ook hij zei dat we soulmates waren, op een gegeven moment zag ik hem steeds minder, hij keek veel naar andere vrouwen wat mij pijn deed, ik maakte het vaak uit maar toch kwamen we weer bij elkaar of liet hem los, ik zit in loslatingproces en doet mij veel pijn, vorige week zag ik hem met een andere vrouw ik kon me dit niet voorstellen, was het dan allemaal niet waar wat hij had gezegd?
Ik zit in een relatie die niet goed is heb niets verteld

Mijn gevoel zei dit is een liefde die ik nog nooit mee heb gemaakt, het is iemand die Borderline-trekjes heeft maar ondanks alles hou ik van zijn ziel, niemand begrijpt dit ik zit in het loslatingproces, ik begrijp er ook niets van, ik laat niets meer van me horen en hij ook niet, heb hem gezien met andere vrouw, hij heeft me de beste wensen voor 2009 toegewenst, ik begrijp er helemaal niets van, heb veel verdriet, ik wil verder aan een kant maar aan de andere kant wil ik hem zo graag zien.

2 x per maand zagen we elkaar deelden we dingen van de natuur enz., en we zijn ook intiem geweest. Ik begrijp niet hoe het zo kan gaan tussen ons. Hij heeft mij ook veel verdriet gedaan maar dat nam ik op de koop toe.

Een obstakel was dat hij zich niet wilde binden. Hij wilde zijn vrijheid. Hij kwam niet voor mijn uit. Hij was soms lelijk tegen mij, wat ik niet begreep. Ik voelde wel vertrouwdheid. Obstakels van mij waren dat ik meer wilde dan een maatje. Dat ik het vaak uitmaakte, dwz dat ik hem vaak losliet. Op het laatst kon hij hier niet mee omgaan. Als we elkaar gezien hadden dan was het goed. Daarna duwde hij mij weer weg. Ik ging hierna twijfelen of hij wel mijn zielemaatje was want hoe kon hij anders zo doen.

Ik wilde graag een liefdesrelatie maar hij niet, kon volgens hem geen liefde geven, maar hij kon zo lief ziojn soms.

Ik laat hem los in liefde maar dit valt soms moeilijk voor mij. Dit is het beste. Ik raak er anders van in de war. En hij heeft een andere vrouw, waar ik niets van begrijp, zo snel al weer, was het dan allemaal niet waar?

Het heeft mij gebracht dat ik weer opnieuw de liefde heb ervaren maar nog nooit eerder zo. En dat ik weer kan stralen.

Het meest bijzondere vind ik de vrtrouwdheid, alsof we elkaar al heel lang kenden. En het delen van dingen en mijn visie.
Voor mij voelt zielsliefde als een intense liefde, onvoorwaardelijke liefde. Maar soms kon ik dit niet omdat hij dit naar mijn gevoel niet kon. Hij zei dat hij van zichzelf hield.

Dat de relatie beëindigd is, zie ik als een gemis maar ik zag hem altijd maar even. Ik heb me vaak afgevraagd, heeft hij nog meer vrouwen. Ik kon niet met zijn levensstijl omgaan. Dit gaat ten koste van mijzelf. Maar ik mis hem wel. En ik weet niet of hij mij mist. Hij heeft een ander.

Ik zoek wel opnieuw een zielemaat waarbij sprake is van gelijkwaardigheid, iemand die goed voor me is en niet wanneer het hem uitkomt een maatje waarmee je leuke dingen doet respect voor elkaar