S173. Dit gaat veel verder dan een verliefdheid. Het voelt alsof hij mijn andere helft is

Illusie

We kennen elkaar via internet, we speelden beide een online spel, het klikte gelijk goed, al snel gingen we het spel als dual verder spelen, en kwamen we erachter dat we heel vaak tegelijkertijd dezelfde gedachten hadden en naar elkaar mailden, laten sms’ten we een paar keer in de week en dat was altijd zonder dat we het afspraken op hetzelfde moment vaak met ook nog bijna gelijke tekst.
Hij had het ook door, maar is niet zo’n spiritueel type.

Nee de grootste problemen, mijn huwelijk was en is nog steeds niet goed. Hij gedraagt zich zeer jaloers en kan het niet begrijpen

Het was fantastisch! en nog steeds….het is heerlijk om iemand te hebben die precies weet wat er in je om gaat en hetzelfde denkt.

Helaas tot nu toe alleen als maatjes……hij is homo…..ik ben smoorverliefd op hem……en soms denk ik dat het wederzijds is……maar hij vind het eng…..tis voor hem moeilijk omdat ie altijd heeft gedacht homo te zijn. Maar we hebben bijna 18 uur per dag contact met elkaar via internet, en raken NOOIT uitgepraat omdat we elkaars dual zijn, we ontmoeten elkaar ook regelmatig maar houden omdat onze partners erbij zijn afstand.

Voor mij is het een obstakel dat hij homo is…..ik heb er niets tegen maar zou zo graag zijn geliefde willen zijn.
Ik zou tevreden zijn met hoe het nu is maar wil toch graag meer…..iedere minuut zonder hem is er één teveel.

Ik heb jarenlang niet meer kunnen lachen zat er vreselijk doorheen door te veel ellende om me heen. De ellende is niet weg, maar ik kan weer lachen hij laat me steeds weer de zonzijde van het leven zien….

Als nooit tevoren dit gaat veel verder dan een verliefdheid. Het voelt alsof hij mijn andere helft is…..alleen samen zijn we één

Hoe ga ik hier mee om……en hoe kan ik het behouden…..ga er langzaamaan onderdoor dat het misschien nooit een echte relatie zal kunnen zijn.