S172. Ik heb geleerd hoe belangrijk sommige dingen in het leven zijn en welke eigenlijk onbelangrijk

Marianne

Op vakantie hebben we elkaar ontmoet, mijn tweelingziel ontdekte dit ook op dit moment.

Mijn partner kon er in het begin wel mee omgaan, maar toen het heftiger werd vond mijn partner het moeilijk. Volgens mij werd hij jaloers!

Heel veel gevoelens ervaren, mijn tweelingziel wist na een woord van mij al wat er aan de hand was. Iedere dag even bellen soms wel drie maal per dag. Het voelt gewoon heel erg goed, veilig. Een onvoorwaardelijke liefde, voor mij een heel verwarrend gevoel. Elkaar om beurten helpen, luisteren.
Wij willen voortdurend van elkaar horen. Elkaar zien gaat moeilijk omdat we ver van elkaar af wonen.Maar in gedachten zijn we bij elkaar. We weten dat dit geen toeval is geweest en toen ik over tweelingzielen las was er direct herkenning.

Ik heb nog een relatie met mijn tweelingziel. We zoeken elkaar op en het lijkt alsof we geen vreemden voor elkaar zijn. Een vriendschapsrelatie /onvoorwaardelijke liefde,moeilijk onder woorden te brengen.

Een obstakel vindt ik dat andere mensen die dit absoluut niet snappen, denken dat dit niet mogelijk is. Grappen die gemaakt worden ,zoals dat we verliefd op elkaar zijn enz.
En de afstand is een obstakel, we hebben pas ontdekt dat we tweelingzielen zijn,en ik leer heel veel van hem.

Ik heb al een relatie,een relatie met mn zielsliefde zou ik wel willen, maar dit kan niet. Mijn tweelingziel is ongeneselijk ziek en heeft niet lang meer op deze aarde.

Onze relatie is een heel goede vriendschap, liefde, eigenlijk veel meer dan vriendschap, echte liefde, maar niet seksueel.
Ik heb er nog heel veel aan. Ik heb geleerd hoe belangrijk sommige dingen in het leven zijn en welke eigenlijk onbelangrijk. Liefde, vriendschap er zijn voor die ander .

Er gebeuren nog iedere dag mooie en bijzondere dingen. Eigenlijk is alles bijzonder. Het gewoon naar elkaar luisteren en elkaar aanvoelen zonder woorden. Contact met elkaar, dit heeft zo moeten zijn.

Ik vind het erg moeilijk om anderen erover te vertellen en ook voor je partner. Niet moeilijk om te vertellen, maar je wordt meestal niet begrepen. Er wordt lacherig over gedaan en van iets goeds wordt iets slechts gemaakt.

Mij tip: Geniet ervan en laat anderen je niet ontmoedigen.
Een tweelingziel voelt goed, veilig . Je weet op het moment dat je hem/haar ontmoet dat dit bij je hoort. Laat van iets goeds niet iets slechts maken door anderen