S170. Ik moet naar meerdere mensen toe leren om gewoon mijn emoties te tonen

Onbekend

We hebben elkaar gewoon op straat ontmoet, in de buurt waar ik ben komen wonen ik liep er altijd met de honden. We hadden toen alle 2 twee een bepaalde klik
Ik heb het mijn partner nooit verteld maar mijn eigen relatie is op een gegeven moment toch stuk gegaan en dat kwam niet door mijn zielsliefde
Ik heb het ervaren als een heel mooi een aantrekkingskracht die niet te beschrijven valt herkenning en een gevoel van thuis komen.
We voelen elkaar zowel geestelijk als lichamelijk tot elkaar aan getrokken maar hebben geen relatie
Hij is nog getrouwd en kan nog geen stappen ondernemen.
We gaan vriendschappelijk met elkaar om en het vreemde is dat we elkaar tegen komen als een van ons 2 problemen heeft of als we denken ik moet die ander vergeten.

Wat het mij heeft gebracht is dat er iemand is die bij me emoties kan komen zonder dat ik maar een woord hoef te zeggen. en dat ik ze ook mag tonen hij begrijpt me zonder woorden en dat ik dit naar meerdere mensen toe moet leren gewoon mijn emoties te tonen.

Het meest bijzondere vind ik door gewoon bij elkaar te zijn de energie te voelen van elkaar en als je elkaar aanraakt de rillingen van kop tot teen te voelen.
Erotiek: ja je weet wat de ander prettig vind en je komt op een niveau wat je nooit eerder hebt meegemaakt.
Zielsliefde voelt voor mij als diep, intens, thuis komen en als we nooit een relatie zouden krijgen hij zal er altijd diep van binnen blijven zitten.
We hebben geen relatie maar mis hem elke dag

Mijn tip: volg vooral je gevoel als je diegene wilt blijf dan contact houden tot diegene er ook aan toe is maar leef en geniet intussen wel verder daardoor ontwikkel je je eigen en laat je zeker geen andere kansen liggen