S168. Hij heeft me laten inzien dat ik niet bang moet zijn mijn gevoelens te uiten en te laten zien wie ik werkelijk ben en wil zijn

Inge

Bij de overname van het bedrijf waar ik werk, heb ik mijn zielsmaatje leren kennen. ik voelde een klik tijdens de eerste keer dat we kennismaakten. ik heb duidelijk gevoeld dat hij die band tussen ons ook voelde, maar misschien is hij nog niet zover om die connectie te maken.
Ik voelde en hoorde zo’n heftige klik, dat ik helemaal overdonderd werd met gevoelens en gedachten. sindsdien in mijn verlangen naar contact steeds meer gaan groeien.
Op dit moment zijn wij nog collega’s, maar hopelijk mag het groeien tot een hechte intense vriendschap en als het is voorbestemd, een intense liefdesrelatie.

Communicatie bleek heel moeilijk, omdat op het werk moeilijk is persoonlijke gesprekken te voeren. We hebben beide initiatief genomen elkaar beter te leren kennen, maar helaas is dat door misverstanden nog niet van gekomen, en misschien zal dat ook nooit gebeuren.
Tijdens mijn scheiding heb ik verteld dat ik dacht mijn zielsliefde te hebben ontmoet. Mijn ex-man vond dat heel mooi en gunde mij het ook hem beter te leren kennen
Ik zou niets liever willen dan een liefdesrelatie met mijn zielsliefde, maar hij heeft een vriendin sinds kort. Wel heeft hij duidelijk de indruk gegeven dat hij nieuwsgierig is naar mij, helaas zijn we nog niet zover gekomen onze band nader te onderzoeken
We zijn nog steeds collega’s, voor mij is dat niet genoeg, ik verlang ernaar mijn zielsliefde nog beter te leren kennen en ik weet dat hij dat ook had gewild

Ik besef nu hoe geweldig het is om zo intens van iemand te houden, zonder die persoon eigenlijk goed te kennen. maar eigenlijk weten we van elkaar wie we zijn en dat een dergelijke ontmoeting een kosmische reden heeft.
Ik kan nu ook veel beter beslissingen nemen voor mezelf, want hij heeft me laten inzien dat ik niet bang moet zijn mijn gevoelens te uiten en te laten zien wie ik werkelijk ben en wil zijn.
Het meest bijzondere is voor mij het gevoel dat je precies weet wat die ander denkt en voelt zonder een woord te zeggen. En die intense liefde te voelen voor elkaar, hierdoor ben ik helemaal veranderd van binnen en ben ik dat gaan uitstralen en voor hem geld precies hetzelfde.
Het zielsliefdegevoel is goddelijk, intens, liefdevol en begripvol, samen een zijn.

Mijn tip: als je iemand ontmoet waarbij je die herkenbare intense liefde beleeft, en voelt, twijfel dan niet. luister naar je gevoel, probeer er achter te komen of diegene ook op hetzelfde spiritueel niveau zit en die liefde ook voelt. Maar doe het rustig aan, want het is al intens genoeg en door het op te dringen, kan het die band kapot maken.