S166. Ik heb de meest diepe liefde en het grootste vertrouwen ervaren in mezelf en in haar

Math

We waren al vrienden, hadden dezelfde tante. Kenden elkaar al sinds kindertijd maar hadden elkaar 28 jaar niet meer gezien. Er was direct een diep gevoel van verbondenheid. We hadden elkaar als kind gekend omdat zij een nichtje van een nichtje was. Lang niet gezien, wat ben je een leuk mens geworden. Een reeks van ontmoetingen begon… In een grote groep voelden wij ons alsof we in een bel zaten. Als ik wel een zei hoe zeer ik haar al die jaren gemist had huilden we allebei van geluk….het mocht drie maanden duren maanden van hoge pieken en diepe dalen. De liefde tussen ons was sterk maar niet sterk genoeg om de heftigheid aan te kunnen. We verbonden ons in schotland op de heilige plek van Templewood. Een week later was het over. Zij hield t niet meer vol in deze heftigheid. Het was heftig, hoge pieken en diepe dalen. Toen we vanuit een intense vriendschap plotseling samen in bed belandden en t zooooo goed voelde wisten we waarom t zo klikte. Een intense periode volgde, heeel intens qua samenzijn en ook waar de diepte van onze gevoelens betrof. Het einde was eveneens zeer heftig met als slot mijn lief die symbolisch ons lijntje met een schaar doorknipt.

Een obstakel was de heftigheid van alles wat we voor elkaar voelden.
We wilden een liefdesrelatie samen. Het gevoel was overduidelijk.
Nu zijn we zijn uit elkaar en ik mis haar.
Zij is waarschijnlijk boos omdat het voor mij moeilijk bleek om los te laten.

Ik heb de meest diepe liefde en het grootste vertrouwen ervaren in mezelf en in haar. Het meest bijzondere van alles was van een niet eerder ervaren diepte.
Tijdens erotiek kon ik helemaal gaan rillen van genot als zij mij aanraakte of ‘s nachts tegen me aankroop.
Het zielsliefdegevoel is voor mij; diepdiepdiep allesomvattend

We hebben geen relatie meer, zij ervoer dingen die ze niet kon benoemen en moest weer vrij zijn.
Ik ben bang dat ik niet weer opnieuw een zielsliefde vind.
Ik mis haar zo erg dat het pijnlijk is.

Het doet zo n pijn….weten dat het nu niet lukt met je andere helft is een vreselijk iets. Weten en voelen dat er een andere helft van je is en dat die zo dichtbij is is het moeilijkste wat ik persoonlijk ooit meemaakte.
Het lijntje is doorgeknipt.
Het gevoel is er nog nsteeds en brandt……..

Mijn tip; geniet en ben blij want het is t mooiste dat je kan overkomen.