S165. Het zielsliefdegevoel… dat valt niet te beschrijven

Onbekend

Hij kwam mij via een advertentie tegen op Internet. Hij zegt dat hij meteen smolt hihi. Ik wou wel daten maar verder was er van mijn kant uit nog weinig.. Hij zei mij dingen die nog in me gegrift zijn en naja goed moeilijk uit te leggen… de laatste 3 jaar merk ik dat we meer open worden en tsja uhmz?

De eerste 3 jaar was ik niet wakker of? de laatste 3 jaar tsja zo onbegrijpelijk… nu? zijn relatie lig aan een zijde randje.. van mij tsja? ik hou nog van mijn partner en heb kids dus ja en mn zl geeft sterk aan hij t niet zo op deze wijze wil zoals het nu aanvoelt? hij houd me nu ook een beetje af 🙁 want als ik over mijn gevoel voor hem praat? uhhh auw das fout denk? dus ja maar ik zal als het erop aan kom heel veel voor hem over hebben en de laatste maand lijkt t sterk mijn hart schreeuwt om hem!!! 🙁

Ik heb en had nog steeds een relatie… Mijn man begrijpt het niet en die 2 hebben heel soms grote ruzie.. Hij weet diep van binnen ook wel wat hij voor mij betekent dus vaak komt t weer op zijn pootjes terecht
Eerst was mijn zielsliefde een goeie kennis… toen een beste vriend… nu? Moeilijk… Hij lijkt me een beetje af te gaan houden? Wordt t te gevaarlijk? Is het eng? We hebben een hele goeie vriendschap en een sexuele relatie wat beide lijkt te gaan stoppen… Grrrr zal ik vreselijk vinden. Ik zal gek worden als ik uhm verlies… Mn hart schreeuwt ook ergens meer en meer om uhm.

Ik denk we ergens beide dolgraag een relatie willen!!! Maar ergens denken aan onze plichten? En tsja angst hebben… Dat laatste is erg balen en lijkt elkaar van elkaar af te drijven.

Het zielsliefdegevoel… dat valt niet te beschrijven.

Ergens zoek ik weer een zielsliefde maar anderzijds denk ik nee!!! ik maak er wat van met mn partner en mn zl en ik komen ooit weer te samen.