S163. Zielsliefde als een spiegel die alles reflecteert

Onbekend

We kennen elkaar al 16 jaar maar hebben elkaar 8 jaar niet gezien. Op dat moment noemden we elkaar soulmates en hadden een zeer hechte diepe vriendschap, een intens contact zonder sexualiteit maar echt maatjes. Inmiddels hebben we weer contact met elkaar gekregen en vanaf het begin was het duidelijk dat er heel veel gebeurde. Er kwam zoveel energie in me los. Alles is in harmonie als wij samenzijn en als we vrijen dan versmelten we en is het net alsof we fysiek van rol wisselen. Zeer heftig en intens.
een ongekende vorm van liefde in de breedste zin van het woord……
We hebben beide bindingsangst en dit zorgt af en toe voor kortdurend terugtrek gedrag…
Ik kon voor mn gevoel niet anders dan een relatie met hem wensen, wil niet meer zonder hem, voor hem was het moeilijker hij vind het eng zich afhankelijk te voelen en de heftigheid van wat wij hebben kan hem soms wat afschrikken. Maar ja we willen beiden samen zijn, niet zonder de ander…
We hebben een liefdesrelatie en willen gaan samenwonen, kinderen, trouwen, samenzijn tot het tijd is om te gaan…

Zielsliefde heeft mij hoop en vertrouwen gegeven en me een vorm van liefde laten ervaren die ik nog niet kende, anders in elk aspect, zonder muren, in vrijheid. Het meest bijzondere is dat we elkaar na 8 jaar weer zagen en de bliksem insloeg! We waren beiden totaal werden overdonderd door alle emoties en beiden met het hervinden van elkaar ook een vergeten deel van onszelf hervonden wat maakt dat we completer zijn.

Erotiek is helemaal anders, echt niet te vergelijken! Wij reageren zo sterk op elkaar, hij is de enige over wie ik regelmatig droom waarin hij echt zichzelf is qua uiterlijk, naast hem zijn is genoeg voor een orgasme.
Vrijen is geen geile sex maar een zo heftig en intens versmelten en verwarren met elkaar, vaak heel emotioneel en soms zelfs beangstigend. De energie lijkt ouder dan wij zelf en soms niet uit onszelf te komen.

Voor mij voelt zielsliefde als een spiegel die alles reflecteert zonder te breken of te barsten…