S159. Het mooiste wat er is, maar ook het meest pijnlijke

Evalien

Ik heb 15 jaar geleden hem voor het eerst ontmoet. We waren beide getrouwd. Ik ben gaan scheiden maar hij niet. 7 jaar geleden heb ik hem weer ontmoet. We waren weer allebei getrouwd. En ik ben weer gaan scheiden en hij niet. Nu 9 maanden geleden weer hetzelfde verhaal. En nu weet hij niet of hij moet kiezen voor zijn huwelijk, wat volgens hem niets meer voorstelt, maar hij wil zijn kind niet kwijt. We weten allebei dat het zielsliefde is.
Pas bij mijn derde scheiding heb ik alles vertelt.
Zielsliefde is het mooiste wat er is, maar ook het meest pijnlijke wat je kan overkomen.
Onze relatie bestond uit gestolen uurtjes omdat hij was getrouwd.

Een obstakel in onze relatie is dat hij niet kan kiezen voor mij. Dat komt omdat hij in een vorig leven dat ook niet kon en mij zelfs in paniek heeft vermoord toen.

Ik heb hem nu 6 weken niet gesproken. Ik laat het zo want dit is iets wat hij moet doen.
Ik weet nu wat echte liefde is. Helaas doet het nu veel pijn.
Het meest bijzondere vind ik gewoon het gevoel dat je echt bij iemand hoort. En soms op afstand elkaar kunnen voelen.
Het vrijen was heel fijn en we waren heel open tegen elkaar
Het zielsliefdegevoel is Iets wat nooit meer overgaat
Het is heel moeilijk om de relatie te beëindigen. Ik ga voorlopig alleen verder. Misschien komt er een nieuwe zielsliefde op mijn pad. En misschien kiest hij toch nog een keer voor mij. Ik weet het niet. De tijd zal het leren. Ik ben niet echt op zoek maar je weet nooit wat er op je pad komt. Ik hoop het wel.

Mijn tip is; Blijf zoveel mogelijk in je eigen energie