S156. Ik heb alle gevoelens in een korte tijd meegemaakt…van ware liefde die met geen pen te beschrijven is tot een verschrikkelijke pijn van onmacht, verdriet, haat en bedrogenheid.

Onbekend

Ik had geen relatie, hij wel. Waar ik maanden later achter kwam. Ik had een vermoeden. Wij hadden 4 maanden lang een heftige relatie, liefdevol met veel respect voor elkaar. Onze gevoelens waren niet te beschrijven. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden…en andersom ook niet. Ik voelde me compleet (in mijn achterhoofd klopte een aantal dingen niet, wat mij ook in heel veel dingen tegen hield, ik kon mezelf niet helemaal geven..ik was instaat om nog meer liefde aan zielsliefde te geven, maar ik was bang en achteraf ook terecht) Ik kon/kan (nog)steeds niet slapen zonder mijn zielsliefde. Ik mis mijn zielsliefde elke dag ongeacht wat er is gebeurd.

Ik zie mijn zielsliefde nog af en toe..maar we kunnen ons niet helemaal geven. Ik ben bang dat mijn zielsliefde me afwijst, ik weet niet of mijn zielsliefde nog het zelfde voelt. Het is anders…niet meer zo liefdevol. Maar als we met elkaar vrijen dan weet ik dat het nog goed zit. Liefde wat nog in ons zit komt dan tot samensmelting.
Ik mis onze liefde van toen…waar in we ons helemaal konden geven..

Ik heb alle gevoelens in een korte tijd meegemaakt…van ware liefde die met geen pen te beschrijven is tot een verschrikkelijke pijn van onmacht, verdriet, haat en bedrogenheid.
Maar weet je wat het mooiste is…de liefde wat je voelt overwint alle slechte gevoelens
Ik was in staat om zoveel van iemand te houden dat je je helemaal verliest…wat niet erg is want je beleef dit maar 1x in je leven.
Het meest bijzondere vond ik: toen ik tegen zielsliefde zei dat ik van mijn zielsliefde hield/hou Ik kreeg een glimlach van blijheid die ik nooit meer zal vergeten.

Erotiek was onbeschrijvelijk!!!! Wij konden heel de avond met elkaar vrijen met zoveel liefde en zoveel respect…we konden geen genoeg van elkaar krijgen.
Ik hou van mijn zielsliefde met heel mijn hart en niemand en dan ook niemand kan dat plaatsje innemen. Ik weet dat we ooit nog bijelkaar komen. Misschien niet nu…ik weet dat ik mijn zielsliefde kan voelen.

Zielsliefde is een gevoel…wat niet uit te leggen is. Je moet het meemaken. En ik hoop dat iedereen in zijn leven dit mag mee maken. Hoe erg de pijn ook is op het laatst het is het allemaal waard geweest.

Sinds de relatie is beëindigd voel ik me incompleet…slapen doe ik weinig. Ik mis mijn zielsliefde elke dag. Elke minuut van de dag denk ik aan mijn zielsliefde