S151. Wat zielsliefde mij gebracht heeft is bevrijding! Eindelijk volledig jezelf kunnen en mogen zijn

Peggy

Ik heb mijn tweelingziel ontmoet via internet en vanaf de eerste letter die er getypt werd kwam er een onbeschrijfelijk gevoel mee. We typten precies elkaars gedachten alsof ze door de ander gesouffleerd werden. Het leek voor ons beiden alsof we met onszelf aan het chatten waren.
Een onbeschrijfelijk warm gevoel, het gevoel alsof je elkaar al eeuwen kent, kunnen lezen en schrijven zonder woorden, het gevoel dat je je andere helft gevonden hebt en daardoor compleet bent, een onvoorwaardelijke liefde.
Mijn tweelingziel en ik hebben een onvoorwaardelijke liefdesrelatie. Mijn toenmalige partner wist er niks van.
We hebben elkaar vaak moeten missen door omstandigheden maar in ons hart geen dag gemist
Er was geen sprake van “willen” het “moest” gewoon dit voelde als voorbestemd, buitenaards noemen wij het altijd..
Wij hebben nog altijd dezelfde onvoorwaardelijke liefdesrelatie die door niks of niemand te verbreken is. A love for life! (and far beyond life)

Wat zielsliefde mij gebracht heeft is bevrijding! Eindelijk volledig jezelf kunnen en mogen zijn

Er zijn heel wat onverklaarbare dingen gebeurd maar ik zal de voor ons opmerkelijkste onverklaarbaarheid hier neerzetten…. Ik was op Pinkpop met een vriendengroep helaas zonder mijn tweelingziel (c.q. ware liefde) Iedereen lag lekker op een dekentje lekker cosy te doen met zijn of haar liefje maar ik voelde me alleen. Niet in mijn hart maar toch … je hebt lijfelijk niemand waarmee je kan kroelen. Ik stuurde mijn TZ een sms met de woorden dat ik emo (van emotioneel) was en dat ik verdrietig was dat hij er niet was. Ik verstuurde het sms naar hem die in mijn telefoon gewoon bij zijn voornaam in het geheugen staat. In mijn verzonden berichten lijst zag ik tot mijn verbazing dat er als naam van de ontvanger “emo” stond… Hier had normaal gezien zijn naam moeten staan zoals hij ook in mijn telefoonboek voorkomt. Even later kreeg ik een sms terug met als afzender “tears” Ook hij was verdrietig schreef het sms. Dit is niet te verklaren waarom onze smsjes deze woorden als afzender en ontvanger hadden. We hebben het er nog vaak over ook met anderen maar niemand kan er een verklaring voor geven. Ik heb dit zelfs besproken met mensen die echt wel verstand hebben van de gsm technieken en ook zij hadden er geen verklaring voor. Ik heb het gelijk met mijn vrienden besproken die dag op Pinkpop en hun ook de bewijzen laten zien voor het geval niemand me zou geloven. Iedereen was sprakeloos…dit kon gewoon niet en toch is het gebeurd… en daarom zijn wij ervan overtuigd dat iets bovenaards ons samengebracht heeft wat zo sterk is dat het zelfs de aardse techniek kan beïnvloeden.

Onze erotische relatie is niet te vergelijken. Zelfs zonder elkaar aan te raken kunnen we een orgasme krijgen. En zelfs mentale orgasmes zijn ons niet vreemd. Nooit geweten dat het kon! Het lijkt net of we twee puzzelstukken zijn die precies in elkaar passen zowel fysiek als mentaal.

Het zielsliefdegevoel is voor mij onvoorwaardelijk, bovennatuurlijk, onbeschrijfelijk heftig

Mocht noodlot ons ooit in dit aardse bestaan scheiden dan zijn we ervan overtuigd dat we dat nooit meer zullen ervaren met iemand anders. We denken zelfs dat de ander van verdriet spoedig zal volgen in de dood

Eenmaal je tweelingziel als liefdespartner tegengekomen voelt als het voltooien van je missie, wij zijn ervan overtuigd dat het onze laatste keer is dat we hier op aarde zijn. In het aardse bestaan is dit de ultieme perfectie.

Mijn tip: Koester het en negeer mensen die het afschilderen als een roze wolk. Voel je bevoorrecht en probeer geen energie te verspillen aan zij die niet bevoorrecht zijn dit te hebben mogen ervaren. Ik zou iedereen deze ervaring gunnen alleen denk ik dat alleen oude zielen een grote kans hebben deze ervaring te mogen meemaken. Alleen als je emotioneel uitgegroeid bent ben je er klaar voor