S149. Wat het me gebracht heeft is onvoorwaardelijke liefde. Leren loslaten.

Onbekend

Ik heb mijn tweelingziel ontmoet bij vrienden. Bij de eerste omhelzing voelden we ons diep verbonden, de energie stroomde zo hevig en dat is niet meer weggegaan. Hij heeft benoemd wat hij voelde, en alles wat hij zei was precies wat ik voelde.
Het was intens, pure gelukzaligheid bij het samenzijn maar intense pijn bij het loslaten.
Hij heeft een relatie en zegt me dat we ooit samen zullen zijn. Mijn gevoel zegt me dat ik op hem zal wachten maar het wachten doet me pijn. Alleen loslaten zal mij helpen nu.
Wij willen allebei een liefdesrelatie, maar de omstandigheden zijn er nu niet naar. We hebben geen relatie, terwijl we dit allebei graag zouden willen. Het doet me pijn, maar we zullen elkaar (voorlopig) los moeten laten.
Wat het me gebracht heeft is onvoorwaardelijke liefde. Leren loslaten.
Het gevoel is Intens en allesomvattend, donker en licht.