S148. Hij heeft mij geleerd dat je harder en steviger in de wereld moet gaan staan

Johanna

Ik ontdekte hem op het voetbalveld onze beide zonen zaten in dezelfde ploeg. Wij keken elkaar aan alsof wij de verloren liefde weer tegenkwamen.
Je voelt je van binnen helemaal gloeien en bent blij hem weer te zien. Als wij weer onze beide wegen gingen/gaan voelen we ons erg verdrietig, alsof je iemand net begraven hebt en nog niet verwerkt hebt dat degene ook al dood is.
Wij missen elkaar elke seconde van de dag. Zelfs met werken komen wij in elkaars gedachten.
Wij hebben een hele moeilijke relatie omdat wij allebei getrouwd zijn en dat eigenlijk ook willen blijven. ivm. Kinderen.
Mijn partner weet op dit moment nog van niks. Hij voelt wel aan dat er iets is, maar wij hebben er nog niet over gesproken
Een obstakel is het getrouwd zijn. We hebben allebei kinderen en willen die stabiele wereld voor de kinderen zo houden.
De aantrekkingskracht is heel groot. als wij ooit eens echt samen zijn, zal het ook moeilijk worden voor ons om niet aan elkaar te zitten. Het loskomen is het moeilijkste van allemaal
Momenteel hebben wij een vriendschappelijke relatie, waar wij eigenlijk helemaal niet blij mee zijn.
Hij heeft mij geleerd dat je harder en steviger in de wereld moet gaan staan.

Het meest bijzondere is, dat toen wij op het voetbalveld stonden en dat wij elkaar in de ogen keken en wij elkaar niet meer los konden maken totdat er een paar mensen kwamen die ons wakker schudde. Wij gingen zo in elkaar op, dat ik zijn leven voorbij zag gaan en hij de mijne. De mensen om ons heen keken wel een beetje vreemd, vooral omdat ze weten dat wij allebei getrouwd zijn.

Het zielsliefdegevoel is hemels, pijn, verdriet, kriebels in je buik niet meer uit je woorden komen, trillen op je benen.

Ik denk dat ik geen ander meer zou tegenkomen dan hem, het is onbeschrijfelijk hoe je zoiets ervaart, voor mij is hij de enige echte in mijn leven.

Ik weet niet of ik wel zo blij ben dat ik hem ontmoet heb. mijn leven staat op z’n kop en stabiele leventje die ik had is weg. maar aan de andere kant ben ik blij dat ik hem ontmoet heb, wist niet dat ik zulke gevoelens voor iemand kon hebben en voor hem is het eigenlijk ook zo.

Mijn tip: geniet er maar van