S146. Door mij is hij erachter gekomen dat hij aan zichzelf moet werken

De sleazy spanjard en Bambi

Hallo, per toeval vond ik deze site. 19 februarie dit jaar ontmoette ik diegene waarvan ik dacht dat hij mijn tweelingziel was. Ik weet wel voor de 100% zeker dat we van dezelfde zielengroep afkomstig zijn.
Op deze dag reed ik met mijn fiets bijna door het glas, en was gedwongen te stoppen. Uit de menigte kwam hij, de sleazy spanjard, zoals later mijn bijnaam voor hem was. Om mij te vertellen, dat er niets mis was met mijn band. Aan de grond genageld bleef ik staan. Dit is hem,dacht ik, hoe idioot kon het zijn. Hoe ik het ook probeerde er kwam geen beweging in mijn benen.
Toen ik even later bij hem thee ging drinken, staarden we elkaar plotseling aan, en voelde ons heel raar. Ik zag een blauwe nevel in de kamer hangen, ik zie namelijk energieën en aura’s. En ik hoorde drie keer een klik geluid. We voelden ons vreemd en onwerkelijk tegelijk. Sinds die tijd waren we voor 9 weken onafscheidelijk. Vooral op communicatief vlak hadden we zon diepe level,dat heb ik nog nooit zo ervaren. Op spiritueel vlak hebben we dingen mee gemaakt,die kun je je haast niet voorstellen. We konden door elkaar aan te staren in elkaar overvloeien, zodat we samen 1 waren, zonder dat hier sex aan te pas kwam. Het voelde dan alsof ik zachtjes uit mijn licham getild werd, en 1 werd met hem. Maar het mocht helaas niet lang duren.
De sleazy spanjard is een man met een heel zwaar leven achter zijn rug, hij heeft zoals ik altijd tegen hem gezegd heb, nog nooit ook maar een enkel papiertje uit zijn rugzak genomen.
Bovendien hadden we samen een meditatie gedaan, en zijn in een ander leven terecht gekomen. Het gebeurde spontaan, wilde hem alleen maar leren hoe je kunt leren mediteren. Allebei een verschillend leven. Ik heb een leven gezien waar ik zijn dochter was, en we bijzonder gehecht waren aan elkaar.
Hij heeft afgrijselijke beelden gezien, namelijk dat ik in een ander leven zijn vrouw was, en gestorven was, en hem en onze dochter achterliet. Hij heeft me toen gesmeekt om te blijven leven, maar ik moest sterven.
Hier is de sleazy spanjard zo geschokeert van geraakt, en mede door zijn onverwerkt verleden is het stuk gegaan.
Onze relatie was zo heftig. Hij zei al na 1 week ik hou van je, en ik wil een kind van je. Zijn gevoel zei hem dit, terwijl hij dit rationeel nooit heeft kunnen bevatten. Want hij wist dat het niet kon zo snel. We hebben, zelfs geprobeerd, dat ik zwanger zou worden… helaas. Later heb ik hem gezegd, dat dit sterke gevoel waarschijnlijk voortkwam uit het feit, dat we al een kind gehad hadden met elkaar, in dat andere leven. Ik heb onze dochter al vaak in meditaties ontmoet. heel heftig en emotioneel, vooral ik in dit leven een hele sterke kinderwens heb, en helaas nog onvervuld!
Daarna zijn we een hele tijd vrienden gebleven, mede door de band. op 1 of andere manier konden we niet zonder elkaar. Zoals ik al zei we hadden zon diep communicatief level. We prikkelden elkaar, hielden elkaar de spiegel voor. Ik zei weleens lachend tegen hem, met jou praten voelt als een heftige sexpartij.
Ik weet ook wat onze lessen geweest zijn. Ik stond niet krachtig genoeg op mijn benen, hij heeft me geleerd van mijzelf te houden. hoe bizar kan het zijn, dat hij mij deze les geleerd heeft, terwijl hij geen niet van zich zelf houd.Het is een grote knappe stoere vent, met iets heel mysterieus om zich heen. maar ik noemde hem altijd bang klein jongetje, en dan wist hij nooit waar hij kijken moest. want ik had gelijk. Ik was de enige vrouw die hem keihard zei waar het op stond, die hem alles zei. Andere vrouwen zwermen slechts om hem heen, willen zijn aandacht, omdat hij er best goed uitziet. Praten hem naar de mond. En ja hij was dan een hele bink. maar bij mij was hij maar heel klein en kwetsbaar.
Door mij is hij erachter gekomen dat hij aan zichzelf moet werken, waarschijnlijk hulp moet gaan inroepen voor zijn onverwerkt verleden.
Tot voor kort hebben we besloten het contact te verbreken, om het fatsoenlijk te verwerken. Hij heeft eindelijk toegegeven, dat hij het helemaal niet verwerkt had met met mij. En hij hier tijd voor nodig heeft, om los te komen.
Beiden zijn we we ontzettend heldervoelend, ook op dit vlak heb ik hem de deuren geopend.
Maar ik weet ook dat hij een duistere kant heeft, nu hij dit ontdekt heeft, en ben weleens bang dat hij de duistere kant zal kiezen. Nu zullen jullie wel allemaal massaal roepen, handen weg van die jongen!!!
Maar jullie kennen hem niet zoals ik hem ken,buiten het feit dat hij kan manipuleren,in de vorm van aantrekken en afstoten. Is het de liefste tederste man die je je kunt voorstellen.Die mij ook maar nooit een haar zou krenken.
Ik weet waarom de duistere kant hem roept,dit is omdat mensen hem gebruikt en misbruikt hebben. Als je dan voelt dat je gaves hebt, word je als het ware verleid.
Waarom begrijp ik hem zo goed? Juist ja ik heb hetzelfde doorgemaakt als hem. alleen ik heb vroeger wel hulp gehad bij mijn verleden.

De pijn die ik heb zonder hem kan ik niet beschrijven. het is zo intens, dat ik soms denk uit elkaar te scheuren. Ik mis mijn maatje, waar ik mee tot diep in de nacht sigaretten rook, en verhalen vertel. of gewoon niets zeggen, maar toch fijn voelen, en elkaar woordloos minutenlang aanstaren.
Ik wil graag los komen.