S143. Wat het me gebracht heeft is dat gevoel van samen 1 zijn, compleet zonder woorden, het weten…

Paul

Het kwam op een totaal onverwacht moment, ik zat met mezelf wat overhoop.
Ik was voor mijn werk in de tropen en had steeds een onrustig gevoel , ik kon het toen niet verklaren maar echt diep gelukkig was ik niet, ik stortte mij volledig op het werk en haalde daar mijn voldoening uit, maar er bleef een onrust en een gevoel van iets zoeken daar achter de horizon…….ook had ik een gevoel dat er iemand mij communiceerde, telepathisch, die mij volledig kende en zacht met me sprak, een vrouw met prachtig lang haar en mysterieuze ogen die dwars door mijn hart heen mijn ziel raakte…………………
…als ik alleen was en niet kon slapen en dwaalde over eindeloze verloren stranden dan kwam “ze”weer naar boven en kon haar bijna voelen, ik rilde en voelde een enorme aanwezigheid…..
…mijn partner weet hier niets van, omdat ik hetzelf niet goed kan begrijpen en omdat ik geloofde dat het gevoel een soort ideaalbeeld was….illusies dus, juist toen deed ik dubbel mijn best mijn relatie te stimuleren

Het was puur telepathisch, ze keek me op mijn innerlijke tv scherm altijd liefdevol en warm en vol passie aan. steeds vaker wilde ik alleen zijn….om zo deze beelden die zo echt aanvoelden weer op te roepen…
Ik weet nu dat ze echt bestaat….ik voel het ik weet het en ik haar ook al gezien….die shock… van onmiddellijke herkenning….. zonder woorden, alleen op afstand heb ik haar gezien, gehoord en gevoeld. Het was een magische aantrekkingskracht waar ik hard voor weg ben gerend uit angst voor de gevolgen. Ik zoek toch weer contact, hoe en wanneer, ik weet het nog niet, ik weet niet hoe ze heet en waar ze woont.
Wat het me gebracht heeft is dat gevoel van samen 1 zijn, compleet zonder woorden, het weten…
Het meest bijzondere was dat ene moment dat ik haar zag voor het eerst, de vrouw van mijn innerlijke mentale beelden alsof ze uit mijn achterhoofd kwamen zo naar voren en het onstoffelijke stof werd.
Dat gevoel, zonder aanraking is puur het hoogste genot. Allesomvattend, compleet, geheel, eenzijn, je spiegelbeeld, je gelijke. Dit is wat ik zoek, verder hoef ik niet te zoeken, ik heb het gevoel op mijn bestemming zijn te gekomen.

Mijn tip: negeer het niet, volgens mij is dit voorbestemd

…hoe kan ik contact zoeken met haar?