S140. Zielsliefde voelt als de meest heftige en enerverendste ervaring in mijn leven, die mij heel veel groei heeft gebracht

Alvrun

Per toeval hebben we elkaar ontmoet, bij een opening van een expositie, hadden veel interesse in elkaar en het voelde heel vertrouwd. Na de eerste ontmoeting kon ik slecht slapen en eten, dacht voortdurend aan hem, we begonnen te mailen en de eerste thuisontmoeting was heel gezellig, bij de 2e keer bleken we het niet platonisch te kunnen houden wat wel de insteek was. Het getal 11 speelde in de toevallen een zeer grote rol, er waren heel veel toevallen. Ook geboortedata en sterrenbeelden die samen vielen en nog veel andere symbolen.
Mijn partner had er veel moeite mee, kon het niet inleven, binnen no time hadden we een vrij huwelijk omdat het voor mij niet anders kon. We bleven er open over communiceren.

Het was een heftige hartstochtelijke liefdes relatie. Obstakels waren het confronteren met onze onhebbelijkheden, het aantrekken en afstoten, de twijfel bij de partner en daardoor de onzekerheid van mij. Angst voor verlies van deze zeldzame liefde, geconfronteerd worden met afwijzingspijn.

We wilden wel en niet een liefdesrelatie, het kon niet anders, hij heeft een vriendin ik een lieve man maar de aantrekkingskracht was groter, als magneten trokken we elkaar aan.
Momenteel hebben we even niets, voor mij even noodzaak, wil rust na deze zeer turbulente tijd, maar het is een groot gemis. In mijn hart wil ik onvoorwaardelijk met hem verder, heb de confrontaties er voor over, als hij maar vol voor mij zou kiezen, maar dat doet hij niet. Ben bezig met loslaten, heel moeilijk.

Wat het mij gebracht heeft is enorm veel geestelijke en spirituele groei, ben veel zelfverzekerder, krachtiger en communicatiever geworden, Heb veel meer energie, geen migraine en hoofd pijnen meer er zijn veel blokkades opgelost.

Het meest bijzondere vind ik de eerste keer dat we de liefde bedreven en het zo als vanzelf ging en vertrouwd was en werkelijk verlangde om te versmelten. Erotiek is veel heftiger meer hartstocht, vooral de geur is geweldig. Zielsliefde voelt als de meest heftige en enerverendste ervaring in mijn leven, die mij heel veel groei heeft gebracht.

Dat de relatie beindigd is, voelt als een gemis, beëindigd omdat de partner niet duidelijk voor mij kiest. En ik hier erg onzeker van wordt en heen en weer geslingerd gevoel. Ik breng het niet meer op, wil rust. Voorlopig wil ik even niets met dit soort relaties, wil mij op aardse zaken gaan richten, meer geaard raken.
Zielsliefde is ongelooflijk mooi maar ook ongelooflijk moeilijk en anderen begrijpen er weinig of niets van. Een heel eenzaam gebeuren in zekere zin, maar had het niet willen missen.

Mijn tip: Laat een reading doen, dan kun je bevestiging van je gevoel krijgen, in mijn geval was er sprake van zielsverwantschap er werden 2 vorige levens beschreven, heel verhelderend.
Ik heb het heel open gespeeld naar mijn man en dat heeft het vertrouwen in elkaar in stand gehouden, zodat ik hoop dat wij weer verder kunnen. Het heeft ook mijn man groei opgeleverd, maar het was heel moeilijk voor hem. Kortom hoge pieken en heel diepe dalen.