S139. Het is door elke cel van mijn lijf heengegaan

Onbekend

Als ik hier lees denk ik soms… hoe weet je wanneer je die hebt ervaren, hoe weet ik dat het wel geen zielsverwantschap …liefde is er op vele manieren…mijn verhaal ik zag iemand aankomen op de fiets.. we keken elkaar aan…en het leek alsof we totaal in elkaar smolten…ik zei ook letterlijk tegen mijn zus die er toen bij was…..daar ben ik mee verbonden……mijn hele wereld stond op zijn kop toen we een tweede elkaar tegen kwamen…die warmte die ik in mijn hart voelde.. …en die energie die tussen ons aanwezig was… de verbintenis van onze energieën was er sterk..zo sterk dat we beide niet goed ‘normaal “functioneerden”. We verkeerden in een andere dimensie leek het waar ik ook was… we waren toch samen ondanks we vaak op kilometers afstand van elkaar waren……..mijn liefde van mijn leven. Uiteindelijk kon hij die energie die er continu was tussen ons niet aan… en heeft me gevraagd ons lijntje door te knippen.. hij werd stapelgek had hij het gevoel.. het leek wel alsof ik in hem zat zo vertelde hij ik vond het jammer…wilde dat eigenlijk niet…want wist ook meteen op dat moment……tis te vroeg…dit is begin van het einde.we zijn bewust gestopt met elkaar…werkte niet.. ik leefde vanuit mijn gevoel.. en hij was niet in staat om spiritueel te kunnen verder groeien… ondanks de ervaring en gevoel die we hadden…. wilde hij daar niet heen…. we zijn verbonden….we komen elkaar tegen en voelen de energie nog steeds van elkaar…we voelen toch beide dat er een band is en ik voel nog steeds de liefde….die is naar hem onvoorwaardelijk… die nooit zal verdwijnen hoe ik het los ben gaan laten. Das door met je hele zielement zeg ik dan… te doorleven om te kunnen door leven het is door elke cel van mijn lijf heengegaan ik heb hem kunnen loslaten…proces waarin ik me volledig heb ingestort.. me totaal afgezonderd…2 weken en ik was “bevrijd” en kon hem werkelijk loslaten… in liefde als dit herkend wordt door andere die hun ontmoeting hebben gehad…… dan heb ik dus mijn zielsliefde ontmoet…en weer losgelaten