S129. We hebben nooit om zielsliefde gevraagd, het was er gewoon

Katrien

We ontmoetten elkaar in Parijs, zomaar op straat. Ik was aan het kaartlezen en hij vroeg of hij mij kon helpen. Hij was een Peruaan (BoB Marley type met rastavlechten en dito muts)
Ik zei nee op het eerste moment ,maar ahd wel zoiets van ;ammai, wat een stuk…Hij gaf mij een goed gevoel. Een paar minuten later zag ik hem weer en toen zijn we vier dagen onafgebroken bij elkaar gebleven.
Er was een enorm gevoel van herkenning, ook al kende ik die man van haar noch van pluimen. Er was ook een groot gevoel van vertrouwen: ik voel me goed bij jou. Er was ook een enorme seksuele aantrekkingskracht. Hij hoefde maar zijn been een beetje tegen het mijne te leggen of ik stond in vuur en vlam. Onze energieën klikten precies in elkaar.Ik wilde hem ook voortdurend zoenen, wat ik eerst niet durfde natuurlijk.

Ik had géén partner. We zijn samen opgetrokken in Parijs en daarna een week ten huize van in België. Het was een passionele seksuele relatie en samen een hoogtepunt bereiken en samensmelten.

Een obstakel was het feit dat hij géén werk had en eerder een clochardtype was, met gitaar in de hand om onder de bruggen te spelen… Het feit dat ik in België woonde en hij in New York en getrouwd was én een kind had. Ik werkte en had géén zin om een man te onderhouden als alleenstaande moeder met twee kinderen.

We hebben nooit om zielsliefde gevraagd, het was er gewoon. We wilden niks, het ging vanzelf van alle twee de kanten.
We hebben nu niks meer. Hij is vertrokken en ik heb hem nog talloze brieven en e-mails gestuurd, maar die zijn nooit toegekomen of teruggestuurd.

Ik denk dat ze mij dat hierboven gegeven hebben om te weten wat zielsliefde is en wat vorige levens zijn. Het geloof in reïncarnatie is daardoor bevestigd bij mij. Ik weet nu heel zeker dat vorige levens echt zijn en dat je iemand weer kunt ontmoeten alsof iets om het af te werken.

Het meest bijzondere vond ik het samensmelten op seksueel gebied en het gewoon elkaar aanvoelen alsof je elkaar al jaren kent.

Erotiek was absoluut heel anders. Ik ben elf jaar getrouwd geweest en zoiets heb ik bij mijn partner nooit ervaren ondanks het feit dat ik twee kinderen met hem heb. Ook de spirituele dimensie in een relatie heb ik met mijn partner nooit ervaren. Ik ben daarom ook bij hem weggegaan, omdat we op dat vlak géén communicatie hadden.

Het zielsliefde gevoel is voor mij; zalig, herkenbaar, thuiskomen, samensmelten, op dezelfde golflengte zitten, elkaar aanvoelen, als heel vertrouwd en op je gemak. Een enorm gevoel van vertrouwen en bij elkaar horen.

Dat de relatie beëindigd is ervaar ik als een gemis dat heel veel pijn doet. Je hunkert ernaar, maar kunt het niet krijgen, als een Tantaluskwelling.

Ik zoek absoluut weer zielsliefde!

Vorige levens zij niet onbelangrijk. Zielsliefde leert je dat ze echt bestaan en dat zo’n zielscontact niet altijd bedoeld is om in dit leven met elkaar verder te gaan. het kan zijn dat je die tegenkomt om juist ervan weg te gaan omdat het afgewerkt is.
Dat heb ik heel sterk ervaren met mijn collega.