S128. Zijn wie ik ben

Jacoba

Ik was op zoek naar mijzelf en had op allerlei mogelijke manieren geprobeerd weer grip op het leven te krijgen en de balans weer te vinden. Totdat hij naar mij toe kwam door toevallige omstandigheden. Het voelde gelijk al vertrouwd net alsof ik hem kende terwijl dat niet zo was. Hij kwam de volgende dag even langs en vertelde dat hij met een gave geboren was en aanvoelde dat ik op zoek was. Hij wilde mij helpen mijn leven weer op te pakken en mijzelf weer terug te vinden.
Ik snapte toen nog niet waar die enorme aantrekkingskracht vandaan kwam . Het was heel sterk net een magneet.
Toen ik in de bibliotheek een boek over spiritisme zocht waar ik heel erg in geïnteresseerd ben viel mijn oog op zielsmaatjes. Dit boek heb ik gelezen en daarin kwam ik tweelingzielen tegen waar ik nog nooit van gehoord had. Daarna nog veel meer hier over gelezen en heel herkenbaar.

Mijn partner begrijpt het niet. De eerste keer dat mijn zielsliefde belde was hij heel erg jaloers en vond het niet goed dat ik contact hield want dat was vragen om problemen zei hij. Later begreep hij dat het voor mij erg belangrijk was en vindt het goed dat wij contact hebben. Echt begrijpen wat het inhoudt doet hij niet. Hij staat anders in het leven dan ik.

Ik ervaarde het als heel verwarrend. Hoe kan dat nou? Ik heb een hele lieve partner. En nu kom ik iemand tegen waar ik een hele diepe liefde voor voel en wat een enorme aantrekkingskracht heeft. Ook het gemis is heel sterk. Het is een hele andere liefde dan die ik voor mijn partner voel. Maar wel zeer verwarrend.

We hebben een hele vriendschappelijke relatie echte zielsmaatjes. Hij is getrouwd en ik heb een vriend. We hebben een vriendschaprelatie. Tot nu toe hebben we hier vrede mee en gaat dit ook goed. We proberen de momenten dat we elkaar kunnen zien en spreken te genieten van deze vriendschap.

Een obstakel zijn andere mensen. Wat zeggen zij ervan? Hier heb ik vooral last van. Andere zullen onze relatie niet begrijpen.De afstand is ook een obstakel. We wonen drie uur rijden van elkaar.

De zielsliefde heeft mij gebracht dat ik beter voor mijzelf ben gaan zorgen, nee durf te zeggen, mijn onzekerheid heb overwonnen, te zijn wie ik ben, keuzes maken in mijn leven wat wil ik? En niet wat een ander wil. Ik ben bewuster gaan leven en wil niet meer geleefd worden. En weer te kunnen genieten van het leven!

Het meest bijzondere vond ik; elkaar aanwezigheid voelen ook al zijn we mijlenver van elkaar verwijderd. Dezelfde gedachten en uitspraken, dezelfde smaak wat eten betreft. Zelfde interesses

Mijn zielsliefde is heel warm,vertrouwd en onvoorwaardelijk. Ik weet dat wij altijd bij elkaar zullen blijven ook al zal ons contact hier op aarde door omstandigheden minder worden wij komen bij elkaar terug.

Ik zou heel graag ervaringen met mensen uit willen wisselen die dit ook meemaken en moeite hebben met wat anderen van de relatie zeggen. Dit is mijn grote obstakel niet vrij durven te genieten van deze zielsliefde terwijl ik ook een partner heb. Omgaan met de verwarrende gevoelens.

Mijn tip: Hou de zielsliefde vast. Het is heel bijzonder dat je dit is gegeven. Geniet ervan