S127. Ik heb me zelf mogen vinden en kennen

Onbekend

Ik heb het eerder ontdekt dan mijn zielspartner, maar de ervaringen waren bij beiden even heftig!!!

Mijn partner staat er voor open, maar weet niet alles wat er gebeurd is tussen mij en mijn zielsliefde.

Ik heb zielsliefde ervaren als een gevoel van herkenning, van hey, jou ken ik al veel langer, het thuis komen, maar meer alsof je in de spiegel kijkt en je zelf ziet.
Alleen het samen zijn is zo intens, één en al liefde, en dan het afscheid nemen doet zo pijn, alsof er iets kapot gaat van binnen.

We hadden een heel goede vriendschap, maar ook méér dan dat, en dan heb ik het over fysiek contact, dat was totaal anders. Dat kun je geen gewone sex noemen, want dat gaat puur om de prestatie, laten we zeggen, je bent gefixeerd op het orgasme!! Maar dat is was bij ons niet, die kwam er zelfs niet, omdat het ging om de puurheid, de liefde, die onvoorwaardelijk is. Echte samensmelting, dat noem ik pas de liefde bedrijven!!! Dit is niet te omschrijven, mensen moeten dit zelf ervaren!!! Anderen zouden het misschien vreemd vinden, dat intiem zijn zelfs fijn is, zonder een orgasme….. Het gaat om de liefde, en de samensmelting!!!!

Obstakels in onze relatie waren dat het openstellen naar elkaar moeilijk verloopt, eigen dingen die nog verwerkt moeten worden, je maakt het open bij elkaar, maar omdat er nog een huwelijk in het spel is met kinderen, kwamen er problemen. Het wel voelen , maar eigenlijk angst ervoor, omdat het in feite niet kan of mag, vanwege het huwelijk.
Mijn zielsliefde zei elke keer, dat we nooit een liefdes relatie zouden kunnen hebben, terwijl we ons wel bij elkaar op ons gemak voelen, en het een hele diepe liefde is.
Maar dat is een angst van de kant van mijn zielsliefde, het bewust afsluiten voor hevige gevoelens.
Terwijl ik er juist wel voor open sta, maar nog dingen af te maken heb in mijn leven.
Nu is het verbroken, omdat ik dus veel af te maken heb nog, en mijn zielsliefde het gevoel heeft dat dit nu even het beste is, maar ik ben ervan overtuigd, dat mijn zielsliefde er nog niet helemaal klaar voor is, en zich bewust afsluit hiervoor, en dus onze relatie verbroken heeft.

Ik heb er heel veel van geleerd, ik heb me zelf mogen vinden, en kennen, en heb veel pijnen verwerkt uit mijn verleden, en ik weet nu wat onvoorwaardelijke liefde is, en daar ben ik heel dankbaar voor…
Het heeft me veel kracht gegeven, maar ook een hoop gemis en verdriet, en nog!!!!!
Maar we komen elkaar ooit nog tegen, dat heb ik zelf al mogen zien in mijn dromen.

Voor mij is het meest bijzondere de liefde die je voelt, ook al ben je niet bij elkaar.

En het één zijn, als je samen bent!!! Zelfs de zelfde ademhaling… Als geluk en vreugde, en weten dat er altijd iemand bij je is, die van je houdt, onvoorwaardelijk, ook al ben je uit elkaar!!!!

Ik mis mijn zielsliefde nog elke dag, maar het leeft wel elke dag in mijn hart, en dat maakt me sterk..
Ik zal nooit een andere vorm zoeken, omdat ik weet dat we bij elkaar horen, hoe dan ook, het gaat ooit gebeuren… Eerst hebben we nog een hoop lessen te leren!!

Mijn tip is; weet dat je nooit meer alleen bent!!! En dat wat je voelt, ook je zelfliefde is!!