S122. Wat zielsliefde mij gebracht heeft: rust – steun – vriendschap

Mamisa

k heb mijn soulmate ook gevonden, hij woont samen en we zijn nu al bijna 2,5 jaar met elkaar. Ik zou helemaal niet willen dat hij daar weg gaat. Er zijn heel weinig mensen die weten dat we met elkaar zijn, en toch hebben zien heleboel mensen dat we een pracht paar zouden zijn, want ik help hem in zijn zaak en men denkt dat het gewoon een uit gegroeide vriendschap is en we komen als een 1heid ook over. We vertellen elkaar alles en als we elkaar niet zien is het de hele dag contact houden. We zijn heel discreet. Toen we elkaar voor eerst spraken via de telefoon wisten we het. Het duurde een half jaar voor we elkaar zagen. En toen was het gelijk goed, seks wel dat duurde ook
We spraken 100 uit over alles. Als we bij elkaar zijn maken we plannen en brainstormen over van alles en nog wat, geestelijk of niet. We hebben ook heel veel gemeenschappelijk- eten een heleboel niet en wel. Ik heb een tijd geleden zijn moeder leren kennen, wel ook met haar begonnen we eerst via de telefoon en nu de beste band die een jongen vrouw met een oudere vrouw zich kan voor stellen.(met mijn eigen moeder ook een prima band hoor)hoewel deze oudere vrouw vrij recent erg ziek is geworden, voel ik met haar mee en probeer het genezen te bespoedigen, hoewel ik denk dat ik haar na een tijd wel zal verliezen – want het lichaam is op. Ik weet dat ik haar zeker wel weer eens ga zie, voelen en mee maken. Mijn maatje en ik blijven elkaar daar zeker mee onder steunen. veel liefde en licht! Trouwens als je je 2lingziel leert kennen, weet je dat gelijk, je laat niet lijden door een verliefd/seks gevoel, maar door het gevoel in je geest.

We hebben nog steeds een relatie samen en hij voelt zich ook erg bezorgd om mij, en er is veel warmte en geborgenheid. Bij de gene waar hij mee samenwoont, is het meer en relatie van elkaar helpen en ondersteunen.

We ondervinden geen, echte obstakels, alleen weet ik dat zijn samenlevingspartner erg jaloers is – ze is een aantal jaren ouder, maar is geestelijk niet echt gegroeid.
We hebben een liefdesrelatiewens, maar dat is niet het hoofd doel en we laten ons er niet mee leiden. Maar dat is super goed!

Onze relatie is: maatjes- vriendschap – zakenpartners – begeleiders – ondersteuners – hulp in nood – boefjes – houden allebei van lachen – goede dingen van het leven – steun en toe verlaat – zelfstandig en toch een team. We zij er erg bij mee. Als we een stap verder zouden gaan zou dat voor allebei goed zijn, maar we over haasten niets, maar uit respect voor elkaar –

Wat zielsliefde mij gebracht heeft: rust – steun – vriendschap – kan over alles praten met hem en hij geeft dat gevoel aan mij, hahah – ik weet zelf zijn pincode!
Het meest bijzonder vind ik een aantal dingen – de overeen komsten die we hebben in dingen. We hebben bijvoorbeeld altijd iemand willen ontmoeten die waar we veel mee gemeenschappelijk mee hebben. We hebben het zelfde gestudeerd – werk gedaan – houden van het zelfde soort muziek en zelfde geuren – we houden van werken, we vullen elkaar aan als ying en yang.
We voelen elkaar aan als we ook een moment alleen willen zijn(wat nooit lang is)en de seks is niet op de eerst plaats, maar is geweldig – soms gaan er maanden overheen. omdat we het veel te druk hebben – het is echt een ontspanning als een inspanning.

Het zielsliefdegevoel is voor mij een eind station – paradijs – dit is wat ik zocht. En voor hem ook.

Al hoewel hij nu in het buitenland om dat zijn moeder daar woont en hij haar help met de verzorging, is het de positieve insteek doe andere voort drijft, wat aantrekt.

Mijn tip is: je weet zelf of het om een ziels2ling gaat of niet. Het is het gevoel en die de seks of verliefdheid. Het gaat om een niveau van 2 mensen – er geen leeftijd – met zijn moeder heb ik ook een geweldig band. Ander zien dit ook en zien ons als 2 vriendinnen. Als je deze heb gevonden is het meer dan goud – koster en houd het vast. ga niet zoek om het moeten hebben, zoek om te vinden en lief te hebben. Stel je open en zoek steeds naar liefde, vreugd en vriendschap, zoek naar de positieve kracht. Het licht