S116. Het is een zoektocht naar jezelf en je moet je verleden verwerken

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde in Amsterdam ontmoet, nu meer dan 2 jaar geleden… Ik wist toen niet dat hij mij man zou worden… Het is nu nog beter dan in het begin, t was erg wennen een nieuwe liefde… in 1 woord heerlijk. Iin het begin het wennen aan elkaar, we wonen nu ook nog niet samen, dat wordt 2008. Natuurlijk wilden we een liefdesrelatie samen maar het is een zoektocht naar jezelf en je moet je verleden verwerken met je nieuwe man. T is heel gezellig, leuk, af en toe een ruzietje maar verder zaaaalig. Hij maakt me blij en gelukkig …de sex vind ik het meest bijzondere, nou zeker ik ben een tijd op een andere planeet geweest.

Wat ik nog wil vertellen is dat je je hart moet volgen en mensen moet leren kennen voordat je beoordeelt Mijn tip is: leef met de dag. Houd je zelf gezond en je kind(eren), geniet van het leven met de mensen die van je houden.