S115. Ik weet nu pas wat het is om echt van iemand te houden. Die les is heel kostbaar

Jet

Ik wist het 3 weken nadat hij en ik een stiekeme “scharrel” waren begonnen. Hij had al 8 jaar een relatie, waar we nooit over hebben gesproken. Hij zei alleen dat hij ook van haar hield. Zij woont voor een aantal jaren in het buitenland, vandaar dat wij de kans hadden iets met elkaar te beginnen. Hij wist ook binnen enkele weken dat hij van me hield. We hebben vanaf het begin een diepe verbondenheid gevoeld. Helaas is “zij” erachter gekomen…. en werd woedend, ging mij en zijn familie verschrikkelijke gemene emails sturen. Ik ken haar niet. Hij zette een punt achter hun relatie, maar hoe ze het doet weet ik niet, ze heeft hem nu weer zover dat hij hun relatie nog een kans wil geven. Ik WEET dat dit een foute keuze is en ik moet hem daarom loslaten want hij moet het zelf ondervinden.

IK HOOR BIJ HEM, dat is mijn grootste zekerheid ooit. Ik moet hem nu loslaten, en misschien komt hij pas over jaren terug. Hoe dan ook. Ik ben intens verdrietig, maar hoef niets te vragen aan hem omdat ik ALLES van hem begrijp. We hebben een hele diepe connectie, stralen van geluk in elkaars gezelschap, de beste en intiemste sex ooit, maar dat alles was vanaf het begin totaal vanzelfsprekend. Het grootste obstakel in onze relatie was de vrouw met wie hij al een relatie had. Zijn twijfel en zijn schuldgevoel tegenover haar.

We wilden elkaar. Nu heeft hij weer voor zijn eerdere relatie gekozen. Hij noemt het zelf een Salomonsoordeel… De relatie is deze week verbroken. Nee ik denk dat hij ook niet gelukkig is met zijn keuze.

Ik weet nu pas wat het is om echt van iemand te houden. Die les is heel kostbaar. Het meest bijzondere is voor mij het gevoel totaal verbonden te zijn. Het zielsliefdegevoel is voor mij ‘herkenning’. Ook Erotiek was vrijer en vanzelfsprekender. We voelden ons één.

Hij besloot (onder druk) toch terug te gaan naar zijn eerdere relatie. Ik ben intens verdrietig, maar begrijp dat hij niet anders kon. Ik denk dat hij een proces moet doormaken en dan misschien toch terug komt bij mij

Mijn tip is: Geloof in wat je hoort en leest: als je de ware ontmoet, dan WEET je het