S109. Dankzij deze ervaring “leef” ik eindelijk!

Onbekend

Door het schudden van zijn hand en een blik die dwars door me heen ging. Het bleek bij hem precies hetzelfde gevoeld te hebben… Ik was op dat moment in een relatie maar ik wist dat die mij uiteindelijk ten gronde zou richten. Dit was voor mij zo`n duidelijk teken dat ik direct uit die relatie ben gestapt en afscheid heb genomen…
Het was zo ontzettend intens. Als of je je jarenlange masker ineens niet meer op kan hebben. Alsof je jaren opgesloten hebt gezeten en iemand gooit de ramen en deuren open, waardoor je eindelijk naar buiten kunt gaan…

We hebben een liefdesrelatie die eigenlijk nog niet afgesloten is… Het grootste obstakel daarbij was; dat doordat allebei zo gevoelig zijn dat er op bepaalde momenten blokkades aan beide kanten ontstonden. Ik keek nogal tegen hem op door zijn kennis op allerlei gebied waar ik net kwam kijken…
Ik zou graag een liefdesrelatie met hem hebben. Absoluut! Het was zo enorm intens dat vrijwel ieder moment levendig blijft… we hebben een enorme diepe band waar ik eigenlijk geen beschrijving voor kan vinden… Het is alsof hij letterlijk door mijn aderen stroomt…
Het heeft mij een totaal nieuwe kijk op dit leven gebracht. Ik maak sinds onze ontmoeting zoveel mee in mijn gevoelsleven en heb talenten bij mezelf ontdekt die ik nu aan het ontwikkelen ben…
Er waren zo veel bijzondere dingen, ik heb meerdere lange relaties gehad en met deze persoon maar 3 manden. Toch kan ik nu pas zeggen dat ik nu weet wat liefde is…
Ook erotiek is veel intenser, niet te beschrijven wat voor gevoel dat los heeft gemaakt. Nu is het nog steeds zo dat we elkaar aantrekken als magneten als we elkaar zien…

Voor mij is het zielliefdegeviel; fantastisch, euforisch, diepgaand, ook pijnlijk, doordat je jaren anders hebt gedacht en gevoeld en dat is een kwestie van omschakelen…

Sinds onze relatie beindigd is voel ik me af en toe geamputeerd…. letterlijk en figuurlijk. Maar dankzij deze ervaring “leef” ik eindelijk!

Een nieuwe zielsliefde? Wil ik nog niet aan denken, kan nooit hetzelfde zijn. Unieke ervaring die met iedereen anders is, toch?

Alhoewel de breuk ontzettend pijnlijk is, het klopt zoals het nu loopt. De toekomst zal uitwijzen waarvoor wij elkaar ontmoet hebben. Ondanks de pijnlijke momenten voel ik me echt gezegend dit mee te mogen maken en hoop ik dat iedereen ooit zo`n ervaring mag krijgen, Koesteren!

Wij hebben samen een uitspraak die luidt; “Alles komt Vanzelf” Zegt genoeg toch?

Mijn tip is: concentreer je op alle mooie dingen in het leven en ze zullen naar je toe komen… Geloof me maar!

Heb je hetzelfde ervaren??? ben heel benieuwd, omdat ik hier ook veel zie staan over hele pijnlijke breuken en dat kan er bij mij niet in eigenlijk…