S103. Sinds hij eigenlijk in me leven is gekomen ben ik sterk veranderd en toen eigenlijk pas aan mezelf hard gaan werken

Nataschja

Ik ken hem nu 6 jaar ongeveer, vond het gelijk een leuk iemand. Maar niet ik verliefd op hem was. En hij zei bij de 1ste ontmoetingen een paar dingen tegen me die me raakten en me aan het denken zetten. ik zelf heb al heel lang zoiets van heel diep van binnen wil ik hem niet missen, wil ik hem niet kwijt maar met ups en downs lijkt het soms er wel op. Sommigen denken of dachten dat ik verliefd op hem ben maar das niet. het is gewoon tsja iets speciaals. Hij zegt zelf ook vaak hij erg op me gesteld is. dat het geen verliefd zijn is. Enz. maar of het ook zo spiritueel ervaar? uh denk van niet.

Mijn partner begrijp het enerzijds wel… heb sowieso een vrij open relatie, al ziet hij ik met degene wel erg close ben. Wat voor me partner soms as gevaar aan voelt en dus jaloezie. Maar anderzijds accepteert me partner het wel e.d. Ik blijf ook praten met me man. Blijf ook tot in dusverre zekers eerlijk. Vandaar mijn man het wel al met al accepteert.

Ik heb zielsliefde ervaren als heel goed en heel mooi!!!! Maar ik weet niet of hij ook spiritueel met mij sterk verbonden is. Wel weet ik we mensen zijn wel ns woorden hebben. Al met al toch elkaar snel missen, erg gesteld zijn op elkaar, we idd zien het geen verliefdheid is. Hij is getrouwd ik ben getrouwd beide willen we daar echt niet tussen in staan no wayyyy, en ik ga meer dingen voelen op spiritueel vlak, hij? weet ik niet? En ja het is een hele mooie ervaring dus. Maar ook soms heftig en moeilijk. Onze relatie is nu vriendschappelijk en een klein beetje sexueel.

Wat soms moeilijkis… oooo oke, tsja soms boosheid, soms teleurstelling, vaak blijdschap en een speciaal gevoel, soms verdriet, soms bang dit te moeten verliezen, soms bang een keuze te moeten maken, soms dus bang voor het loslaten. En dan een evt. leegte die komt.

Liefdesrelatiewens? Hij heeft wel ns gezegd het is jammer ik je niet 15 jaar geleden ben tegen gekomen. en hij zegt soms als je ooit vrijgezel ben? bel me? en ik heb ook soms beetjuh gedachten met hem te willen zijn. mare nee die keuze maken we niet. we hebben beide kinderen, beide een partner, beide ons leven. maar ja hoe het in de toekomst loopt? weet je toch neverrr.

We hebben elkaar ontmoet via internet, uhhh sinds hij eigenlijk in me leven is gekomen ben ik sterk veranderd zelf persoonlijk ben toen eigenlijk pas aan mezelf hard gaan werken.

Het meest bijzondere dat vind ik toen ik bij hem in de truck zat. En hij heel gespannen was. Iik van te voren wel wist dat er zeg maar wat was, maar wetend hij voor hetere vuren heb gestaan. Dat hij best cool overkwam en relaxed. Dat ik een half uur ong. erg voelde hij gespannen was. En dat hij zeg maar dat half uur later zijn muziek boem uit zet, niets bijzonders meer zegt, en opeens uit het niets zei ik ga het nu toch heel benauwd krijgen. Er viel bij mij geen lampje meteen. Maar voelde ervoor wel een spanning dat was echt heel apart maar zeker een mooie ervaring

Zielsliefde voelt voor mij als een hele bijzondere vriend. die ik altijd bij me zou willen houden. Gelukkig heb ik nog een mooie en vriendschappelijk band. ik hoop het ook niet stuk gaat. en stel het is wel zo? hoop ik we niet met haat en nijd uit elkaar gaan. maar eerst even praten. en dan zeggen we beter onze eigen weg verder kunnen gaan. zo hoop ik het dan gaat. maar gelukkig zijn we nog steeds maatjes!!!

Mijn tip is; forceer niks, ga niet lopen trekken aan degene, ga niks v degene verlangen, en probeer te praten, dat is wat mijn tip en ervaring is. En verder? Geniet ervan!

Ik heb nog een paar vagen (zie ook bij onder ‘vragen’ op deze site): kan het zijn dat je soulmate niet spiritueel een sterke band met je heeft? D at degene bv daar nog in moet ontwikkelen? Komt het vaak voor men op het aardse elkaar toch na bepaalde tijd moet loslaten? Dus as beide in leven zijn?
Zijn er mensen die met zijn of haar ervaringen er met mij over willen mailen of msnen? Zie me mail