S099. Wat zielsliefde mij gebracht heeft is het weten wat echte liefde en vertrouwen is

Onbekend

Tijdens mijn scheiding kwamen er twee speciale zielen op mijn pad, heel speciaal een waarbij ik voelde hij komt mij halen en was een soort kopietje van de ander. Er kwam liefde op mij af die ongekend voor mij was en het was heftig en er gebeurde heel veel.
Ik had het gevoel dat het uit een ander leven was wist niet eens dat het bestond maar had het gevoel; ik ken jou en de liefde was zo sterk en mijn ex was super jaloers en werd zelfs gewelddadig tegenover me. We schrokken er heel erg van. Iedereen verzette zich hiertegen leek het wel. we gingen samen naar die andere ziel die ons er bij hielp waar we samen zoveel liefde. Ook voorvoelde en wat ik niet durfde te erkennen bang dat dat slecht was.

Met de zielsverwant ging ik er dieper in, en kwam ik mezelf tegen. Moest drempels over waar ik doodsbang voor was, hij stond naast me en trok me samen met de kinderen er door heen, alleen wilde hij hiervoor niets weten tegenover de buitenwereld. Er werd zo geoordeeld en hij was er bang voor. Ik had geen keus en moest vol tegenzin overal doorheen had geen keus hierin. En hij had geen kracht hiervoor dus was het achteraf mijn eigen kracht en liefde waar ik echt op leunde. De andere ziel was op afstand in mijn buurt en mijn liefde voor hem was meer gelijkwaardig. Ik had ondertussen geleerd van anderen te houden en hun onmacht en misbruik gezien. En hoefde zo niet echt meer iets terug voor mijzelf,

Op het moment dat ik het gevoel had dat niemand echt te vertrouwen was en veel lichtwerkers ontmoet had en mijn vertrouwen ook in boven op instorten stond, na heel hard alles naar liefde terug te werken, dit over een periode van zeven jaar inmiddels, kwam in de avond de andere ziel bij me. Niet de persoon, dat verschil had ik ook geleerd, ik was boven en niet op aarde. Ik was zo verliefd en zo vol vertrouwen met deze persoon , we vielen samen en alle gaten werden opgevuld, gewoon toen ik stond te douchen, ik vertelde dat ik hem zo gemist had en alle lege stukken werden weer opgevuld en ik was weer vol van liefde, hij zei dat ik niet bij de mensen van kou hoorde die in mijn leven geweest waren, het voelde of Jezus door hem heen sprak en dat ik bij Hem en die liefde zo hoorde . Ik ben maanden onder de indruk geweest.

Een obstakel was dat mijn zielsverwant steeds in zijn werk gedoken is. Hij kon slecht met al het spirituele overweg en wilde er niet aan. Hij is wel steeds ter plekke geweest om de band tussen mij en de kinderen goed te houden omdat hun vader gewelddadig tegenover mij stond. Ook tegenover mijn familie was hij een brug ook hierin voor de kinderen met mij durfde hij niet echt ik ben namelijk dertien jaar ouder en was bang voor de oordelen in zijn directe omgeving dus sloot zich hiervoor af.

Onze liefderelatie was; wel niet wel niet. Hij had nog heel veel te leren en weet van de samensmelting met die ander af en omdat we allemaal veel respect hebben voor de ander, is alles open en niemand afhankelijk en de zielen geven wel aan hoe of wat. En daar vertrouwen we op. Er is geen enkel ‘moeten’ of verdriet meer maar wel heel ontzettend veel liefde en respect totdat duidelijk is wat het diepere aan gaat geven . Alle kanten op.

We zijn vrienden en met de andere, de tweelingziel voel ik ontzettend veel liefde en verlangen maar er is geen pijn en alleen God weet waar het heen moet en daar heb ik vrede mee . Gods wil geschiedde en ondertussen geniet ik van alles want ik vind het allemaal zo mooi en zo speciaal

Wat zielsliefde mij gebracht heeft is het weten wat echte liefde en vertrouwen is en dat is wat is, en niet wat je met je hoofd wil draaien maar wat je hart aangeeft wat er echt is, of je het bevalt of niet, jammer dan. En dan is het leven super.
Bij de andere mensen gingen relaties over en deze werden sterk en bleven echt zonder jaloersheden

Bij erotiek bij de zielsverwant vlogen de vonken eraf, echt licht en had dit nog nooit ervaren, met wie ik samensmolt is het op geestelijk gebied maar daar zijn geen woorden voor en dingen kunnen zo onaangetast voor lelijkheid blijven.

Zielsliefde geeft mij het gevoel van Rijk. Rijk. En ik voel me super gelukkig en tevreden . Diep en diep en er zijn geen woorden nodig

Ik voel dat ik altijd een relatie met deze twee zal hebben. Maar niet om te hebben en het is helemaal vrij en helemaal liefde van boven tot onder!!!