S094. Door dit contact ben ik spiritueel en persoonlijk sterk gegroeid

Onbekend

Na een diepe ervaring wat liefde is van een zielsverwant, die ik na een reincarnatiereading te hebben laten doen bevestigd kreeg en niet mijn tweelingziel bleek te zijn, ben ik nog steeds dankbaar dat ik mijn gevoel gevolgd ben. Door dit contact ben ik spiritueel en persoonlijk sterk gegroeid. Voor de goede orde ik heb een zeer stabiele huwelijks relatie(35 jaar) die hier tegen bestand was en is. Ik heb hem los gelaten ook dat gaf mij kracht en ik denk nu wederom een zielsliefde ontmoet te hebben, tweelingziel? Er is zoveel herkenning, het voelt zo sterk en het gebeurde zo snel, zo begeleid door symbolen in data en getallen. Ik zou partners willen vragen heb begrip voor als het je partner overkomt, geef de ruimte het kan zelfs je huwelijk verrijken(mijn ervaring).