S092. Door mijn zielsliefde heb ik mezelf weer gevonden

Onbekend

Ik ontdekte het op het moment dat ik licht om hem heen zag en onvoorwaardelijke liefde voelde, en zonder woorden met hem kon praten. Ik was getrouwd en heb gewacht tot ik gescheiden was. Ik heb een telepathische relatie met hem en ik wil graag een echte relatie met hem. Als het te intens word loopt hij weg. Ik denk dat we beiden een liefdesrelatie wensen. Ik wil graag een relatie met hem, misschien komt dat nog. Onze relatie is nu telepathisch, ik mis hem, heb op dit moment geen contact meer werd hem teveel. Ik voel hem nog wel.

Door mijn zielsliefde heb ik mezelf weer gevonden. Meer gevoel en ik zie de wereld nu anders. Een intens diepe liefde echt onbeschrijfelijk, zo lief en warm.
Erotiek is vele malen intenser, hemels.
We zijn 1 geworden.

Het voelt hemels, intense liefde, maar ook heel confronterend.
Ik hou onvoorwaardelijk van hem, en ook al zal het niks worden, ik heb m’n helft gevonden en er zal nooit wat tussen komen, ook al zal ik misschien een andere relatie mogen krijgen, die band is zo intens en hecht daar komt niks en niemand tussen, dat is iets voor eeuwig.
En ik ben de God en z’n engeltjes ook echt zeer dankbaar dat ik dit allemaal zo ervaar.

Mijn tip is; Blijf geloven in God en de liefde, en laat het over je heen komen.