S090. In het begin dacht ik zelf ook dat ik gek ging worden

Riek

Heel m’n leven wist ik al dat hij er was. Als kind droomde ik al van hem maar kon z’n gezicht nooit zien. Tijdens m’n huwelijk wist ik ook dat m’n man niet de ware was maar toch ben ik met hem getrouwd, vaag was er iets dat me vertelde dat ik kinderen van hem moest krijgen maar als ik ergens naar toe ging naar het strand of op vakantie voelde ik dat ik daar niet met mijn man wilde zijn maar met iemand anders. Na een huwelijk van 19 jaar zijn wij gescheiden. het heeft nog 8 jaar geduurd voor ik mijn tweelingziel zou ontmoeten. Ik heb hem die avond amper gesproken maar had wel het gevoel dat ik bij hem wilde blijven. We hebben eerst alleen maar een beetje ge-smst en toen afgesproken op een winteravond kwam hij mij halen en gingen we naar het strand. We hebben gelopen helemaal alleen op het strand de mooiste avond van m’n leven. We hebben een korte relatie gehad door tussenkomst van 3de. Ik dacht; ik kom er wel overheen maar dat is niet zo. Eerst denk je dat het gewoon gemis is, dan merk je dat er meer is; je voelt z’n verdriet je voelt z’n spanning, ik heb het hem ook wel uitgelegd dat ik het voel wanneer hij verdriet heeft maar niet over zielsliefde daar ben ik zelf net achter. Ik weet dat hij van mij houd maar er nog niet klaar voor is. Ik heb ervaren dat ik hem door m’n lichaam voelde gaan doordat we op het zelfde moment aan elkaar dachten, ik wordt één met hem als ik s’avonds in bed lig, ik zie zijn gezicht in de spiegel als ik naar me zelf kijk. maar ik mag hem niet meer bellen omdat hij terug is bij z’n ex-partner nog door mijn eigen toedoen ook. Hij is daar ongelukkig maar is niet sterk genoeg om dat los te laten. En ik ga elke dag een beetje dood ik mis een deel van mezelf en weet niet hoe ik hem terug krijg. Hij vind het allemaal maar vreemd en begrijpt niet dat ik zonder hem te zien of te spreken veel van hem weet. Ik zou wel eens iemand willen spreken/ontmoeten die mij en hem kan helpen. Ik moet huilen als ik al die ervaringen lees omdat ik het allemaal herken, ik kan er met niemand over praten in mijn omgeving omdat dat allemaal nogal zweverig klink. In het begin dacht ik zelf ook dat ik gek ging worden tot dat ik er mee naar een medium ging en zij het me uitgelegd had.