S088. We zoeken beide een manier om met elkaar te kunnen blijven omgaan

Onbekend

Ik kwam haar tegen en het was liefde op het eerste gezicht, heel herkenbaar en een gevoel van dat we elkaar al lang kenden. Een hele sterke aantrekkingskracht waar ik mezelf niet van kon los maken en zij voelde dat op dat moment ook. Het was wederzijds. Ik was in de zevende hemel, niets kon me weerhouden om bij haar te zijn, Ik wilde haar helemaal en de aantrekkingskracht was zo sterk dat ik dus vreemd ben gegaan met haar, Ik wilde dat met haar delen en had zo sterk het gevoel dat ik dat gewoon moest doen, wat de consequenties ook waren.

We hebben elkaar ontmoet en een paar maal gezien en met elkaar gevreeën, Daarna is zij naar het buitenland gegaan waardoor we niet meer de mogelijkheid hebben om elkaar te zien. Het is door omstandigheden dus ineens verbroken, niet het gevoel, dat is blijvend.

Ik heb mijn partner erover verteld en zij kan het wel begrijpen maar het heeft haar heel veel pijn gedaan te weten dat er iemand is waar ik zoveel voor kan voelen en dat zij dat niet is, het heeft onze relatie wel degelijk veranderd, de manier waarop zij naar mij kijkt is veranderd, ik ben een ander persoon geworden voor haar, terwijl ik heel veel van haar houdt en haar hier nooit mee zou willen kwetsen, heeft het haar toch gekwetst en geschaad in haar eigenwaarde en bang dat ik haar zou verlaten.

Onze obstakels zijn de relaties die we al hadden… en de denkwijzen over relaties. Ik wilde heel graag een liefdesrelatie met haar en zou mijn huidige relatie daarvoor opgegeven hebben maar zij wilde dit NIET! We zoeken beide een manier om met elkaar te kunnen blijven omgaan, maar mijn huidige relatie weerhoudt mij hiervan. We hebben contact via e-mail, dat is niet geheel bevredigend. Wij willen niet dat de relatie beëindigd wordt maar anderen en omstandigheden maken dat dit wel gebeurt.

Het is nog redelijk vers en ik heb nog niet helemaal door wat het allemaal gebracht heeft. Wel een heel unieke ervaring. Voor mij was het met haar samen zijn dat ik het mooiste vond. De erotiek was wel speciaal maar niet bijzonder, niet beter dan in mijn eigen relatie…

Zielsliefde is een gevoel wat ik nog niet eerder ervaren had en ook nooit had gedacht dat ik dat zou meemaken.