S087. Deze relatie heeft me veranderd, ik ben spiritueler geworden, kan meer bij mijn gevoel, ben assertiever, veel meer mezelf

Passie

De ontmoeting met mijn tweelingziel gebeurde op een feestje van een ‘gezamenlijke vriend’ Eigenlijk had ik geen zin om te gaan maar tegen beter weten in ben ik toch gegaan. Toen ik daar aankwam waren er al wat mensen, ik had een lekker flesje likeur gekocht voor de vriend en mocht die zelf al soldaat maken 🙂 Niet veel later kwam er nog iemand binnen… ik zal dat moment nooit meer vergeten, een lange slanke blonde man met zwart leren broek en zwarte blouse. Het eerste wat me echt opviel waren zijn ogen… hemels blauw en ik verdronk er zowat in. Doordat ik al wat glaasjes ophad durfde ik heel bijdehand te vertellen over mijzelf en dat ik net mijn relatie had beëindigd en op mezelf woonde. Hij had zojuist precies het zelfde meegemaakt en dat was voor ons beide een heel herkenbare situatie. Wat ook apart was, was het feit dat we elkaar ergens van kenden… We vroegen elkaar over allerlei plekken waar we geweest waren. We houden allebei van Dance dus allerlei feestjes bespraken we, het klopte dat ik ook op heel wat van de zelfde feestjes als hij was geweest maar hij niet in mijn vriendenkring voorkwam. Grappig om te vertellen is ook dat hij eigenlijk ook niet naar het verjaardagsfeestje wilde komen maar toch is gegaan…. zegt genoeg! Nee, er was niks waarvan we elkaar konden kennen maar ik weet nog goed toen ik hem aankeek dat er een herkenning was die heel diep ging. Ik was verliefd meteen maar meer dan dat ik op dat moment kon toegeven.

Twee weken later belde hij op, hij had het telefoonnummer gekregen van de ‘vriend’ en we kletsen heel vrolijk verder alsof we niet bij elkaar weg waren geweest. We spraken af om de week daarop wat te gaan eten, in een Mexicaans Steakhouse!!! Zo gezegd zo gedaan. Bij onze 1e date was ik bijna 1 uur te vroeg hihihi zenuwachtig was ik wel. Toen hij binnen kwam gingen we een gezellig plekje opzoeken. We aten lekker en dronken allebei Tequila cola (dat vond hij apart want bijna niemand vind dat lekker!) en onze avond was super! ‘s Avonds laat ging ik mee naar zijn appartement en na wat kletsen viel ik in slaap… half want af en toe opende ik mijn ogen. Muziek van Cafe Del Mar en een hele bijzondere atmosfeer. Hij sliep niet maar heeft de hele nacht wakker rond om mij gezeten.
Hij kon alleen maar naar me kijken en glimlachen en later zei hij tegen mij dat dat het moment was dat hij mij herkende als zijn zielsliefde!

Vanaf dat moment hebben we een relatie. Nu al weer 5 jaar maar het is een heftige relatie met enorme diepe dalen en enorme toppen. We hebben elkaar al meerdere keren verlaten, onder andere door mijn bindingsangst en zijn enorme ego en altijd maar zeggen dat hij mijn spiegel is enz enz.
Kortom we hebben het niet makkelijk maar ik weet 1 ding dat ik zielsveel van hem hou.
Het is raar maar als kind al heb ik altijd gevoeld dat er iemand moest zijn, 1 persoon die precies bij mij hoort en past en dat klopt ook. Nu zit hij voor 1 maand in Mexico om alles even te ontvluchten en het weer op een rijtje te krijgen.

Deze relatie heeft me veranderd, ik ben spiritueler geworden, kan meer bij mijn gevoel, ben assertiever, veel meer mezelf. Aan de andere kant vergeet ik mezelf wel eens en verlies ik mezelf in hem.

Het meest bijzondere wat er tussen ons is gebeurd is dat we samen 1 zijn geworden, we zijn een team. Hij is mijn koning en ik ben zijn koningin. Samen zijn we zo sterk en hebben we bergen verzet!
Onze liefde gaat heel diep, soms doet het pijn, soms is er die twijfel maar uiteindelijk vinden we elkaar telkens weer. Ook al zijn er anderen die ons kapot willen maken.

Onze erotiek is het beste te omschrijven als letterlijk 1 worden, versmelten. Ik ervaar een hechte intieme band met hem en schaamte is er niet meer. Ik kan me helemaal geven aan hem.

Mijn zielsliefde kan ik omschrijven als thuiskomen, vinden waar je je leven lang naar hebt gezocht, naar hebt verlangt. Ook accepteren dat het niet altijd makkelijk is maar dat je door te blijven communiceren, door begrip te hebben voor elkaars goede en minder goede kanten je samen kan blijven, samen kan groeien. Het is een les die je in je leven ‘krijgt’ en waar je alles uit kunt halen waardoor je een beter mens kunt worden.

Ik weet niet goed welke tips er zijn voor andere om je zielsliefde te ontmoeten, ik denk dat je die zult ontmoeten wanneer je er klaar voor bent. Wanneer je er echt open voor staat. Hij en ik zijn elkaar misschien al wel tientallen keren tegengekomen maar hadden allebei relaties en zagen elkaar niet ECHT!